Predstavljamo Maestro burgere s čili papričicama!

16/03/2020

RESTORANI

Za sve ljubitelje ljućih okusa ovog proljeća pripremili smo specijalno izdanje omiljenih Maestro burgera. Red Hot Chili burgeri pripremljeni su s pikantnim čili papričicama iz Fragarije s kojima je ljubiteljima čili okusa zadovoljstvo zagarantirano.

Red Hot Chili Beef dolazi uz fino kukuruzno pecivo s posipom od paprike koje spaja dva kosana goveđa odreska, a začinjen je hot tomato umakom, dok mu čili papričice daju potrebnu oštrinu. Rukola, jogurt i kiseli krastavci pružaju pak ugodno osvježenje i čine neodoljivu kombinaciju okusa – ljuto, no taman koliko treba!

Tu je i Red Hot Chili Chicken za sve ljubitelje piletine. I ovaj burger pripremljen je od kukuruznog peciva s posipom od paprike u kojem dolaze dva panirana odreska od 100% pilećih prsa, gaude i batavia salate.

Pažljivo je začinjen hot tomato umakom te prženim lukom, uz dodatak jogurta koji dolazi kao osvježenje ovom nešto blažem burgeru.

Nešto nježniji, no jednako uzbudljiv, je i Generous Jack burger koji opet stiže u ponudu!

Dva goveđa kosana odreska povezuje sa sočnom slaninom i gaudom, te rajčicom, lukom i batavia salatom. Limun umak u pecivu daje burgeru finalni dojam u kojem ćete uživati kad zagrizete pecivo posuto sezamom i makom.

Bez obzira koji vam je burger najdraži, svaki od njih savršeno će nadopuniti prilog – Chili Cheese Nuggets – mali hrskavi zalogaji otopljenog sira i zelenih čili papričica koji pružaju nezaboravno iskustvo.

Svakako isprobajte i nove hrskave krumpiriće – Potato Crispers!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se