Higijena i sigurnost

PRANJE RUKU DEZINFEKCIJA SMANJENJE RIZIKA I KONTROLA ZDRAVLJE NAŠIH DJELATNIKA

Ulažemo veliki trud kako bismo gostima uvijek pružili ukusne trenutke pozitive. Zato sigurnost i kvalitetu u McDonald’su smatramo temeljem svog poslovanja. Naša je odgovornost svakodnevno gostima servirati sigurnu i kvalitetnu hranu te osigurati sigurno radno okruženje svojim djelatnicima.

DODATNE MJERE

Zdravlje naših djelatnika

Kad dođu na posao, djelatnicima mjerimo temperaturu digitalnim beskontaktnim toplomjerima. U slučaju da imaju povišenu temperaturu, djelatnike ćemo uputiti da se jave svom liječniku. Također, pojačano pratimo zdravstveno stanje zaposlenika, dok je kroz HACCP sustav implementirana „Politika zdravstvenog stanja zaposlenika“ koja djelatnike obvezuje da se u slučaju zdravstvenih sumnji jave poslodavcu. U slučaju sumnje ili dokaza o postojanju zdravstvenih smetnji, dotičnim zaposlenicima zabranjuje se ulaz u prostore restorana.

HIGIJENA

Zaštitne maske i jednokratne rukavice

Osnovni uvjet da bi se u McDonald’su posluživala sigurna hrana je pranje ruku sapunom i dezinficijensom jer pomaže u sprječavanju prenošenja potencijalno štetnih uzročnika. Poduzeli smo i dodatne mjere pa naši djelatnici ruke peru najmanje svakih 30 minuta, a kad vam predaju narudžbu na McDriveu ili je predaju vašem dostavljaču, nose masku i jednokratne zaštitne rukavice, jednako kao i pri postupanju s novcem. Na taj način osiguravamo vam još veću sigurnost.

ČISTOĆA

Dezinfekcija

Sve ekrane, kase i uređaje za kartično plaćanje minimalno svakih 30 minuta čistimo sredstvom za pranje i dezinfekciju - kemijskim sredstvima u spreju visoke učinkovitosti i minimalno potrebnim kontaktnim vremenom za djelovanje. Pojačano je i čišćenje, pranje i dezinfekcija svih radnih površina, a angažirali smo i specijaliziranu kompaniju koja obavlja kompletnu dezinfekciju pojedinih restorana.

HACCP

Smanjenje rizika i kontrola

Oprema i postupci pripreme u McDonald's restoranu su koncipirani kako bi osigurali smanjenje rizika i njegovu kontrolu. Postupci upravljanja, uključujući HACCP sustav, operativni priručnici i programi treninga podržavaju te osnažuju higijensko ponašanje u restoranu.

Niste pronašli što ste tražili na ovoj stranici?

Ako imate pitanje za nas, uvijek se možete direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možete kontaktirati na webu. Možda među pitanjima koja nam često postavljaju roditelji možete pronaći odgovor koji tražite.

Preuzmite kupone

Pregledajte lokacije

Preuzmite aplikaciju

Saznajte o ponudama

Pročitajte novosti