Higijena i sigurnost

PRANJE RUKU DEZINFEKCIJA SMANJENJE RIZIKA I KONTROLA ZDRAVLJE NAŠIH DJELATNIKA MJERE ZAŠTITE ZA GOSTE

Ulažemo veliki trud kako bismo gostima uvijek pružili sigurno okruženje te sigurnu i kvalitetnu hranu. To u McDonald’su smatramo temeljem našeg poslovanja. Uz to, naša je odgovornost svakodnevno svojim djelatnicima osigurati radno okruženje u sigurnim uvjetima, poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke Stožera civilne zaštite RH.


Želimo te obavijestiti da su, u skladu s odlukom Stožera, terase i unutrašnji dio svih naših restorana otvoreni do 24 sata, a McWalk usluga (Narudžbe na vratima, za van) dostupna je u nakon zatvaranja unutrašnjeg dijela restorana po radnom vremenu koje možeš provjeriti ovdje.


Dostava i McDrive linije rade po redovnom radnom vremenu.

Hvala na razumijevanju!

Tvoj McDonald's

DODATNE MJERE

Zdravlje naših djelatnika

Kad dođu na posao, djelatnicima mjerimo temperaturu digitalnim beskontaktnim toplomjerima. U slučaju da imaju povišenu temperaturu, djelatnike ćemo uputiti da se jave svom liječniku. Također, pojačano pratimo zdravstveno stanje zaposlenika, dok je kroz HACCP sustav implementirana „Politika zdravstvenog stanja zaposlenika“ koja djelatnike obvezuje da se u slučaju zdravstvenih sumnji jave poslodavcu. U slučaju sumnje ili dokaza o postojanju zdravstvenih smetnji, dotičnim zaposlenicima zabranjuje se ulaz u prostore restorana.

HIGIJENA

Zaštitne maske i jednokratne rukavice

Osnovni uvjet da bi se u McDonald’su posluživala sigurna hrana je pranje ruku sapunom i dezinficijensom jer pomaže u sprječavanju prenošenja potencijalno štetnih uzročnika. Poduzeli smo i dodatne mjere pa naši djelatnici ruke peru najmanje svakih 30 minuta, nose zaštitne maske, a kad ti dostavljaju tvoju narudžbu za stol nose i jednokratne zaštitne rukavice. Na taj način osiguravamo još veću sigurnost.

ČISTOĆA

Dezinfekcija

Sve ekrane, kase i uređaje za kartično plaćanje minimalno svakih 30 minuta čistimo sredstvom za pranje i dezinfekciju - kemijskim sredstvima u spreju visoke učinkovitosti i minimalno potrebnim kontaktnim vremenom za djelovanje. Pojačano je i čišćenje, pranje i dezinfekcija svih radnih površina, a angažirali smo i specijaliziranu kompaniju koja obavlja kompletnu dezinfekciju pojedinih restorana.

HACCP

Smanjenje rizika i kontrola

Oprema i postupci pripreme u McDonald's restoranu su koncipirani kako bi osigurali smanjenje rizika i njegovu kontrolu. Postupci upravljanja, uključujući HACCP sustav, operativni priručnici i programi treninga podržavaju te osnažuju higijensko ponašanje u restoranu.

Preventivne mjere

Mjere zaštite za goste

Podsjećamo na odluku Stožera civilne zaštite RH o obaveznom nošenju medicinskih ili drugih zaštitnih maski.


Ako čekaš u redu za narudžbu, molimo te da se pridržavaš obveznog razmaka od 2 m.


Unutrašnji dio restorana i terase su otvorene, ali molimo da se i dalje pridržavaš svih propisanih mjera.


Ostanimo sigurni i pazimo jedni na druge!

Na ovoj stranici nema onoga što tražiš?

Ako imaš pitanje za nas, uvijek se možeš direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možeš kontaktirati na webu.

McDonald’s aplikacija Tvoj razlog za osmijeh!

Preuzmi McDonald’s aplikaciju i registriraj se!

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se