Nutritivna Vrijednost
Alergeni
Ukupna nutritivna vrijednost odabranog proizvoda
* % dnevnih potreba prosječne odrasle osobe
** zasićene masne kiseline
Kad dođu na posao, djelatnicima mjerimo temperaturu digitalnim beskontaktnim toplomjerima. U slučaju da imaju povišenu temperaturu, djelatnike ćemo uputiti da se jave svom liječniku. Također, pojačano pratimo zdravstveno stanje zaposlenika, dok je kroz HACCP sustav implementirana „Politika zdravstvenog stanja zaposlenika“ koja djelatnike obvezuje da se u slučaju zdravstvenih sumnji jave poslodavcu. U slučaju sumnje ili dokaza o postojanju zdravstvenih smetnji, dotičnim zaposlenicima zabranjuje se ulaz u prostore restorana.
Osnovni uvjet da bi se u McDonald’su posluživala sigurna hrana je pranje ruku sapunom i dezinficijensom jer pomaže u sprječavanju prenošenja potencijalno štetnih uzročnika. Poduzeli smo i dodatne mjere pa naši djelatnici ruke peru najmanje svakih 30 minuta, nose zaštitne maske, a kad vam dostavljaju vašu narudžbu za stol nose i jednokratne zaštitne rukavice. Na taj način osiguravamo vam još veću sigurnost.
Sve ekrane, kase i uređaje za kartično plaćanje minimalno svakih 30 minuta čistimo sredstvom za pranje i dezinfekciju - kemijskim sredstvima u spreju visoke učinkovitosti i minimalno potrebnim kontaktnim vremenom za djelovanje. Pojačano je i čišćenje, pranje i dezinfekcija svih radnih površina, a angažirali smo i specijaliziranu kompaniju koja obavlja kompletnu dezinfekciju pojedinih restorana.
Oprema i postupci pripreme u McDonald's restoranu su koncipirani kako bi osigurali smanjenje rizika i njegovu kontrolu. Postupci upravljanja, uključujući HACCP sustav, operativni priručnici i programi treninga podržavaju te osnažuju higijensko ponašanje u restoranu.
Podsjećamo vas na odluku Stožera civilne zaštite RH o obaveznom nošenju maski za lice ili medicinskih maski.
Ako čekate u redu za narudžbu, molimo vas da se pridržavate obveznog razmaka od 2 m. Ostanimo sigurni i pazimo jedni na druge!
Ako imate pitanje za nas, uvijek se možete direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možete kontaktirati na webu. Možda među pitanjima koja nam često postavljaju roditelji možete pronaći odgovor koji tražite.
Pokaži što smijem jesti ako sam alergičan na
title
* % dnevnih potreba prosječne odrasle osobe
** zasićene masne kiseline
UKUPNO