O nama

NAŠA POVIJEST BROJKE NOVOSTI

Tajna našeg uspjeha? Brza i ljubazna usluga, najkvalitetniji proizvodi te osjećaj dobrodošlice koji pružamo svakom gostu.

Naša uspješna povijest

'54

Temelje je postavio naš osnivač Ray Kroc koji je prve stranice naše povijesti počeo pisati 1954. godine, a danas smo ponosni što smo iz maloga restorana u Kaliforniji izrasli u vodeći svjetski lanac za posluživanje hrane.

'96

Zajedničke uspomene u Hrvatskoj stvaramo od veljače 1996. godine kada je u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici otvoren prvi McDonald's. Otad smo postali omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženje uz kavu i kolač, obiteljske trenutke i zabavu - kad god poželite.

'09

Idemo na kavu! U Hrvatskoj taj poziv znači puno više od samog uživanja u kavi – bez obzira bio to espresso ili kava s mlijekom, u kavi se uživa u svako doba dana, a od otvaranja 2009. godine McCafé je u Hrvatskoj omiljeno mjesto za predah od užurbane svakodnevice.

'14

Iznimno smo ponosni na naš društveno odgovorni projekt pokrenut 2014. godine „Za naš ljepši kvart“. Iz njega se rodilo više od 30 projekata od koje su najviše koristi imali oni kojima želimo zahvaliti na vjernosti – lokalnoj zajednice u kojoj poslujemo.

Dovela nas je do...

12

Gradova

Trudimo se uvijek vam biti na dohvat ruke, bez obzira gdje se nalazite i bez obzira na to kad poželite uživati u svom omiljenom burgeru.
30

Restorana

Veseli nas kad otvorimo novi restoran jer to, osim više izbora lokacija za vas, znači i otvaranje novih radnih mjesta.
50

Društveno odgovornih aktivnosti

U sklopu projekta „Za naš ljepši kvart“ proveli smo više od 30 aktivnosti, pomažemo mališanima u Klaićevoj bolnici, sudjelujemo u humanitarnim akcijama i uvijek se trudimo pomoći zajednici u kojoj djelujemo.
2000

Zadovoljnih djelatnika

Naši djelatnici s lakoćom brinu o 40.000 gostiju koliko nas svaki dan posjeti. Kad imaš dobar tim i mogućnost napredovanja, onda s osmijehom dolaziš na posao.
185.000+

Rođendana

Rođendan slavimo samo jednom godišnje, a mi smo dosad organizirali više od 185.000 proslava i znamo kako napraviti zabavu za pamćenje!

Što je novo

Želite kupone za kavu? Uz Mozgalicu u aplikaciji svaki dan je nova prilika!

Ispunite našu kratku anketu i zauzvrat dobivate kupon za gratis proizvod

Preuzmi kupone

Pregledaj lokacije

Preuzmi aplikaciju

Saznaj o ponudama

Pročitaj novosti