O nama

NAŠA POVIJEST BROJKE NOVOSTI

Tajna našeg uspjeha? Brza i ljubazna usluga, najkvalitetniji proizvodi te osjećaj dobrodošlice koji pružamo svakom gostu.

Naša uspješna povijest

'54

Temelje je postavio naš osnivač Ray Kroc koji je prve stranice naše povijesti počeo pisati 1954. godine, a danas smo ponosni što smo iz maloga restorana u Kaliforniji izrasli u vodeći svjetski lanac za posluživanje hrane.

'96

Zajedničke uspomene u Hrvatskoj stvaramo od veljače 1996. godine kada je u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici otvoren prvi McDonald's. Otad smo postali omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženje uz kavu i kolač, obiteljske trenutke i zabavu - kad god poželite.

'09

Idemo na kavu! U Hrvatskoj taj poziv znači puno više od samog uživanja u kavi – bez obzira bio to espresso ili kava s mlijekom, u kavi se uživa u svako doba dana, a od otvaranja 2009. godine McCafé je u Hrvatskoj omiljeno mjesto za predah od užurbane svakodnevice.

'14

Iznimno smo ponosni na naš društveno odgovorni projekt pokrenut 2014. godine „Za naš ljepši kvart“. Iz njega se rodilo više od 30 projekata od koje su najviše koristi imali oni kojima želimo zahvaliti na vjernosti – lokalnoj zajednice u kojoj poslujemo.

'15

Prvi SPA McDonald's restoran sa samoposlužnim kioscima SPA restorani uključuju samoposlužne kioske i mogućnost personaliziranja narudžbe, a briga za zadovoljstvo gostiju još je više izražena kroz narudžbe koje se pripremaju tek nakon što gosti naruče. Nakon što je u srpnju 2015. otvoren prvi SPA (Service, Production, Assemble) McDonald's u City Centru one Split, uskoro je došao red i na Zagreb.

'15

McDonald's Avenue Mall - prvi restoran s EOTF platformom “Experience Of The Future” naziv je platforme koja uključuje najsuvremenije usluge. McDonald's koji ima EOTF je dizajniran u skladu sa svjetskim standardima, uveo je “made for you” pripremu hrane nakon narudžbe, samoposlužne kioske i posluživanje za stolom. Voditelj odnosa s gostima podiže uslugu na novu razinu brige za goste. Prvi takav McDonald's otvoren je u Hrvatskoj u Avenue Mallu 2015. godine!

'16

Prvih 20! 20 godina kvalitete, 20 godina ljubazne usluge, 20 godina novih okusa sendviča, priloga, deserata, 20 godina novih igrački u Happy Mealu… I 20 godina s našim gostima. Kako bismo dostojno proslavili prvih 20 godina McDonald’sa u Hrvatskoj pripremili smo razna iznenađenja u restoranima, a najveće je bio HRburger – burger pun domaćih okusa!

'17

Sa sve većim korištenjem mobilnih telefona, pojava McDonald’s aplikacije u kojoj je sve nadomak ruke ubrzo je bila prepoznata od mnoštva korisnika. U njoj je moguće pronaći najnoviju ponudu ili kupone s posebnim ponudama… dovoljan je dodir i zabava počinje! Potražite i vi najbliži McDonald's, nove igračke, nagradne igre…

'18

Koliko god nešto bilo dobro, treba pratiti trendove i zahtjeve gostiju, pa je tako McDonald's Hrvatska 2018. preuredio McDonald's Dubravu, Heinzelovu, Jurišićevu i Veliku Goricu. Novi dizajn interijera, samoposlužni kiosci za naručivanje, priprema tek po naručivanju te usluga posluživanja za stolom osiguravaju kvalitetu uslugu na još višoj razini, bolji ugođaj i užitak za sve naše goste.

Dovela nas je do...

12

Gradova

Trudimo se uvijek vam biti na dohvat ruke, bez obzira gdje se nalazite i bez obzira na to kad poželite uživati u svom omiljenom burgeru.
30

Restorana

Veseli nas kad otvorimo novi restoran jer to, osim više izbora lokacija za vas, znači i otvaranje novih radnih mjesta.
50

Društveno odgovornih aktivnosti

U sklopu projekta „Za naš ljepši kvart“ proveli smo više od 30 aktivnosti, pomažemo mališanima u Klaićevoj bolnici, sudjelujemo u humanitarnim akcijama i uvijek se trudimo pomoći zajednici u kojoj djelujemo.
2000

Zadovoljnih djelatnika

Naši djelatnici s lakoćom brinu o 40.000 gostiju koliko nas svaki dan posjeti. Kad imaš dobar tim i mogućnost napredovanja, onda s osmijehom dolaziš na posao.
185.000+

Rođendana

Rođendan slavimo samo jednom godišnje, a mi smo dosad organizirali više od 185.000 proslava i znamo kako napraviti zabavu za pamćenje!

Što je novo

McDonald’s traži nove Voditelje odnosa s gostima!

McDonald's uredio sobe u Klaićevoj bolnici za ugodniji boravak malih pacijenata

Preuzmi kupone

Pregledaj lokacije

Preuzmi aplikaciju

Saznaj o ponudama

Pročitaj novosti