Tvoj McDonald's

Dodatni sadržaji iz naše bogate ponude

MCDRIVE DOLAZIMO K VAMA POSLUŽIVANJE ZA STOLOM NARUČITE I PLATITE SAMI BESPLATNI WI-FI GALERIJA LOKACIJA

U PROLAZU...

McDrive

Kad ste u žurbi i ne da vam se izaći iz automobila. Ili burger želite podijeliti s dragom osobom na skrivenoj lokaciji… McDrive je otvoren baš kad vam treba. Praktično, brzo i jednostavno, provezite se kroz McDrive, naručite i uživajte u svom obroku gdje god poželite.

DOSTAVA

Dolazimo k vama

Glad ne bira. Ponekad se prikrade dok ste na poslu i čekate važan sastanak, drugi puta u trenutku potpunog opuštanja, a ponekad i na klupici u parku dok sjedite s prijateljima. Često se javlja i navečer, taman kad se presvučete u pidžamu… Imamo rješenje - provjerite je li vaša adresa u zoni dostave i zatim naručite iz McDonald'sa putem Pauze ili Glova.

SAMO ZA VAS

Posluživanje za stolom

Korištenje naše nove usluge posluživanja za stolom vrlo je jednostavno. Ako želite da vam naši djelatnici narudžbu donesu za stol, nakon unosa narudžbe na kiosku, uzmite lokator koji se nalazi s bočne strane kioska i na ekranu kioska upišite broj lokatora. Zatim odaberite stol po želji i lokator postavite na vidljivo mjesto. Prilikom donošenja narudžbe, djelatnik će preuzeti lokator sa stola.

NOVO I MODERNO!

Naručite i platite sami

Uz klasično naručivanje na blagajni, na raspolaganju su vam i samoposlužni kiosci. Naručite jelo po izboru, platite karticom i pratite broj narudžbe na monitoru pa željeni proizvod preuzmite na posebnom dijelu pulta za preuzimanje hrane. Na kiosku je moguće i skenirati kupone s popustom koji su dostupni isključivo na McDonald'sovoj mobilnoj aplikaciji. A ako želite naručiti na kiosku, ali nemate karticu, možete platiti svoju narudžbu i gotovinom na blagajni.

SAMO ZA VAS

Besplatni Wi-Fi

Bez obzira trebate li na brzinu odgovoriti na mail koji vam je stigao ili se želite povezati s prijateljima, u našim vam je restoranima na raspolaganju besplatni Wi-Fi. Naručite omiljeni burger ili kavu, Wi-Fi je na naš račun!

Niste pronašli što ste tražili na ovoj stranici?

Ako imate pitanje za nas, uvijek se možete direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možete kontaktirati na webu. Možda među pitanjima koja nam često postavljaju roditelji možete pronaći odgovor koji tražite.

Preuzmite kupone

Pregledajte lokacije

Preuzmite aplikaciju

Saznajte o ponudama

Pročitajte novosti