Tvoj McDonald's

Dodatni sadržaji iz naše bogate ponude

MCDRIVE DOLAZIMO K TEBI POSLUŽIVANJE ZA STOLOM NARUČI I PLATI BESPLATNI WI-FI GALERIJA LOKACIJA

U PROLAZU...

McDrive

Kad si u žurbi i ne da ti se izaći iz automobila. Ili burger želiš podijeliti s dragom osobom na skrivenoj lokaciji… McDrive je otvoren baš kad ti treba. Praktično, brzo i jednostavno, provezi se kroz McDrive, naruči i uživaj u svom obroku gdje god poželiš.

DOSTAVA

Dolazimo k tebi

Glad ne bira. Ponekad se prikrade dok si na poslu i čekaš važan sastanak, drugi puta u trenutku potpunog opuštanja, a ponekad i na klupici u parku dok sjediš s prijateljima. Često se javlja i navečer, taman kad se presvučeš u pidžamu… Imamo rješenje - provjeri je li tvoja adresa u zoni dostave i naruči iz McDonald'sa putem Glova ili Wolta.

SAMO ZA TEBE

Posluživanje za stolom

Korištenje naše nove usluge posluživanja za stolom vrlo je jednostavno. Ako želiš da ti naši djelatnici narudžbu donesu za stol, nakon unosa narudžbe na kiosku, uzmi lokator koji se nalazi s bočne strane kioska i na ekranu kioska upiši broj lokatora. Zatim odaberi stol po želji i lokator postavi na vidljivo mjesto. Prilikom donošenja narudžbe, djelatnik će preuzeti lokator sa stola.

NOVO I MODERNO!

Naruči i plati

Uz klasično naručivanje na blagajni, na raspolaganju su ti i samoposlužni kiosci. Naruči jelo po izboru, plati karticom i prati broj narudžbe na monitoru pa željeni proizvod preuzmi na posebnom dijelu pulta za preuzimanje hrane. Na kiosku je moguće i skenirati kupone s popustom koji su dostupni isključivo na McDonald's mobilnoj aplikaciji. A ako želiš naručiti na kiosku, ali nemaš karticu, možeš platiti svoju narudžbu i gotovinom na blagajni.

SAMO ZA TEBE

Besplatni Wi-Fi

Bez obzira trebaš li na brzinu odgovoriti na mail koji ti je stigao ili se želiš povezati s prijateljima, u našim je restoranima na raspolaganju besplatni Wi-Fi. Naruči omiljeni burger ili kavu, Wi-Fi je na naš račun!

Na ovoj stranici nema onoga što tražiš?

Ako imaš pitanje za nas, uvijek se možeš direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možeš kontaktirati na webu.

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se