Naručite, sjednite i uživajte – jeste li već isprobali posluživanje za stolom?

10/05/2018

RESTORANI

Modernizirali smo svoje poslovanje i uveli nove usluge kako bismo vam pružili potpuno iskustvo naručivanja i uživanja u sočnim zalogajima.
Omiljene burgere i krumpiriće odsad možete pričekati za svojim stolom. Vjerujemo da će to posebno razveseliti obitelji s malom djecom i sve one s velikim narudžbama kojima će hrana biti poslužena za stolom, umjesto da je pričekaju stojeći u redu.

I dalje vam je na raspolaganju klasični način izdavanja hrane, a ako želite isprobati posluživanje za stolom ili imate bilo kakvo drugo pitanje vezano za našu ponudu, na raspolaganju vam je Voditelj odnosa s gostima.

Nove su usluge zasad dostupne u McDonald’sima Vrapče, Avenue Mall, Kruge, Heinzelova, Pothodnik, Rotor, Kvaternikov trg, Supernova Buzin, Velika Gorica, Sisak, Slavonski Brod, Karlovac, Poljička, Poreč, McDrive Šibenik i Pula, a dio su našeg koncepta  „Experience of the Future“, koji smo pokrenuli još u prosincu 2015. kako bismo vas razmazili s još više izbora.

Kako funkcionira posluživanje za stolom? Vrlo jednostavno.

Nakon unosa narudžbe na kiosku, uzmite lokator koji se nalazi s bočne strane kioska i na ekranu kioska upišite broj lokatora te odabirite stol po želji i lokator postavitena vidljivo mjesto. Prilikom donošenja narudžbe, djelatnik će preuzeti lokator sa stola.

Posluživanje za stolom moguće je i pri naručivanju na blagajni.

Što još čini naše restorane budućnosti?

Made for You koncept
Više ne pripremamo burgere i krumpiriće prije narudžbe. Hrana se priprema samo za vas i to tek nakon što je naručite, što znači da proizvodi stižu još svježije pripremljeni.

Samposlužni kiosci
Uz klasično naručivanje na blagajni, na raspolaganju su vam i samoposlužni kiosci. Naručite jelo po izboru, platite karticom i pratite broj narudžbe na monitoru pa željeni proizvod preuzmite na posebnom dijelu pulta za preuzimanje hrane. Na kiosku je moguće i skenirati kupone s popustom koji su dostupni isključivo na McDonald’sovoj mobilnoj aplikaciji. Narudžbu na kiosku moguće je platiti i gotovinom na blagajni.

Voditelj odnosa s gostima
Za sva pitanja oko naručivanja hrane na kiosku i korištenja usluge posluživanja za stolom tu je Voditelj odnosa s gostima. Voditelj, odnosno voditeljica, novo je radno mjesto koje smo uveli kako bismo vam omogućili još bolji osjećaj gostoprimstva.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se