Naruči. Skupljaj. Uživaj.

Nagrađujemo tvoju vjernost…

U McDonald's aplikaciji skupljaj bodove uz svaku narudžbu i zamijeni ih za najdraže zalogaje ili najcool stvari sezone!

Promjene u MyMcDonald’s loyalty programu od 01.01.2023.

Što će biti s bodovima koje sad imam na kartici?

Tvoji bodovi i dalje ostaju na kartici i moći ćeš ih iskoristiti za nagrade iste vrijednosti kao i do sad. Svi bodovi koje skupiš nakon 1. siječnja se nastavljaju dodavati bodovima koje već imaš na kartici.

... A program nagrada?...

Iako će te u 2023. čekati puno novih i drugačijih nagrada, one koje sad imaš u MyM programu i dalje ostaju dostupne u zamjenu za isti broj bodova kao i do sad.

... Koliko ću od sad dobivati bodova kad skeniram svoju karticu?

Od 1. siječnja za svaki potrošeni euro dobivaš 75 bodova na svojoj kartici lojalnosti.

Kako iskoristiti MyMcDonald's Rewards bodove lojalnosti?

Otvori MyM izbornik u aplikaciji
Odaberi proizvod za koji želiš zamijeniti prikupljene bodove
Uživaj u svojoj nagradi

Bodove zamijeni za nagrade

NOVO! Limitirana ponuda ekskluzivnih proizvoda

Pogledaj tablicu Konverzija bodova za nagrade

MyMcDonald’s Info Pult

Sve što želiš znati na jednom mjestu

Što je MyMcDonald's Rewards?

MyMcDonald's Rewards je program lojalnosti u kojem mogu sudjelovati svi registrirani korisnici McDonald's aplikacije. Skeniraj svoju MyM digitalnu karticu iz aplikacije prije naplate i za svaki potrošeni euro dobivaš 75 bodova. Skupljene bodove zatim možeš zamijeniti za besplatne proizvode iz našeg programa lojalnosti.

Za koje proizvode mogu zamijeniti svoje bodove?

Možeš potražiti informaciju na našim web stranicama ili otvoriti aplikaciju i provjeriti koje su sve nagrade dostupne u MyM izborniku ispod kartice lojalnosti. Na svakoj nagradi piše koliko je bodova potrebno za njeno korištenje.

 

Koliko se često mijenjaju nagrade?

U uvjetima korištenja svake nagrade piše do kad je moguće iskoristiti. Program nagrada se nakon isteka navedenog datuma može promijeniti.

Postoje li ograničenja u skupljanju bodova?

Na kartici lojalnosti je moguće skupiti najviše 30.000 bodova, nakon čega je potrebno dio potrošiti na neku od nagrada da bi se bodovi mogli nastaviti skupljati. Bodovi traju 12 mjeseci, a korisnici čiji bodovi uskoro istječu primaju obavijest unutar aplikacije prije samog isteka.

Gdje sve mogu koristiti program lojalnosti?

McDonald's aplikacija može se koristiti i u Hrvatskoj i u brojnim drugim zemljama. MyMcDonald's Rewards program se također može koristiti i u Hrvatskoj i drugdje, ali bodovi vrijede samo u zemlji gdje se i skupljaju. U bilo kojem restoranu u Hrvatskoj bodovi se mogu skupljati i trošiti uz uvjet da je korisnički račun prijavljen na hrvatskom tržištu. Postavka odabira željenog tržišta nalazi se u izborniku Regija i jezik.

Što trebam napraviti da skupim bodove?

Jedini uvjet je da na skeneru pokraj blagajne, na samoposlužnom kiosku ili McDriveu kartica lojalnosti bude skenirana prije naplate. Ponekad se ipak može dogoditi da skeniranje ne uspije, najčešće zbog smanjivanja razine svjetlosti na uređaju. U tom slučaju na raspolaganju je kod za ručni unos koji se nalazi odmah ispod QR koda, a započinje slovom M. Također, klik na prikazani QR kod otvorit će kod za ručni unos na njegovom mjestu. Pročitaj ga djelatniku ili unesi samostalno na kiosku i pojavit će se poruka o uspješnoj registraciji kartice.

Kartica je skenirana prije naplate, ali ne vidim bodove. Koji može biti razlog?

Može postojati nekoliko razloga. U gornjem uglu digitalne kartice lojalnosti nalazi se znak i. Klikom na njega može se provjeriti povijest bodova. Na vrhu se nalaze potrošeni i/ili skupljeni bodovi posljednje registrirane transakcije. Ako ovdje nisu vidljivi bodovi sa zadnjeg računa molimo te pričekaj par minuta, ponekad radi slabije internet veze treba malo vremena da bi se aplikacija osvježila. Dodatno provjeri je li u izborniku Regija i jezik odabrana država Hrvatska te jesu li prihvaćeni uvjeti korištenja programa lojalnosti. S obzirom na to da različite zemlje veže ista aplikacija to znači da nedavanje pristanka u jednoj zemlji vrijedi za sve. Ako si korisnik na više tržišta svakako provjeri jesu li na svima ovi uvjeti prihvaćeni. Ako ništa od navedenog nije riješilo problem, molimo sačuvaj račun i javi se našoj korisničkoj službi kako bismo zajedno potražili rješenje. Klikni ovdje.

Kartica lojalnosti nije skenirana prije naplate. Što da sad radim?

Ako kartica nije skenirana (ili ručno unijet kod) prije naplate, bodove nije moguće više dodijeliti na korisnički račun. Zato ako već ne koristiš kupone, ne zaboravi skenirati karticu prije naplate. Ako koristiš kupon ili nagradu nema potrebe dodatno skenirati i karticu lojalnosti, bodovi će automatski biti dodani na račun.

Aktivirana je nagrada koja nije skenirana. Jesu li bodovi propali?

Svaki kupon koji je aktiviran, a nije uspješno iskorišten na blagajni (naplaćen) vraća se automatski u aplikaciju. Isto vrijedi i za nagrade koje se mijenjaju za bodove. U gornjem desnom uglu takvih nagrada pojavit će se mali znak upitnika. Klik na njega otvara sve dostupne nagrade za taj proizvod, uključujući i one za koje su bodovi već potrošeni i koje je moguće iskoristiti bez dodatnog umanjivanja bodova.

Prilikom otvaranja aplikacije postavljeno mi je pitanje dajem li pristanak da za pristup mojim podacima o preferencijama i korištenju aplikacije. Što to znači?

MyMcDonald's Rewards program lojalnosti prepoznaje koje ponude te zanimaju više te omogućuje da uvijek možeš u svojoj aplikaciji pronaći i popuste za one proizvode koje češće kupuješ.

Davanje pristanka za pristup podacima nužno je za sudjelovanje u programu lojalnosti, no čak i ako odlučiš uskratiti pristanak i dalje ćeš moći koristiti druge dijelove aplikacije, uključujući i popuste s kupona iz redovne ponude dostupne svim registriranim korisnicima.

Ako poželiš, istu aplikaciju možeš koristiti i na brojnim drugim tržištima, te isto tako možeš sudjelovati u drugim dostupnim programima lojalnosti.

Pitat ćemo te za pristanak pristupu tvojim podacima o korištenju aplikacije svaki put kad se prijaviš na novo tržište na koje do sad nisi, te u svakom trenutku možeš uskratiti i već dan pristanak ako se predomisliš.

Uskraćivanje pristanka podrazumijeva da aplikacija u potpunosti prestaje pratiti način na koji ju koristiš, što znači da će isto vrijediti za sva tržišta u kojima si do sad sudjelovao ili sudjelovala u programu lojalnosti.

Ako ponovno poželiš postati sudionik programa lojalnosti dovoljno je da se prijaviš na ono tržište na kojem je uskraćen pristanak i prihvatiš uvjete. Onda ćemo znati da i dalje želiš biti član našeg programa lojalnosti i moći ćeš nesmetano dalje skupljati bodove i mijenjati ih za besplatne proizvode iz naše ponude.

Moja aplikacija izgleda drugačije. Što se dogodilo?

Nedavno smo osvježili izgled i funkcionalnosti naše aplikacije kako bismo ti pružili još ugodnije iskustvo i unaprijedili korištenje MyMcDonald's Rewards programa lojalnosti.

Prvim skeniranjem kartice lojalnosti dobivaš 250 dodatnih bodova

Preuzmi našu aplikaciju i počni skupljati bodove već sad!

1/7

McDonald's aplikacija

Preuzmi kupone

Svi tvoji kuponi uvijek su uz tebe, dostupni ekskluzivno u aplikaciji. Zgodno, zar ne?

Saznaj o ponudama

Nema šanse da ti promakne novi burger, prilog ili desert. A možeš provjeriti i sve nutritivne vrijednosti.

Nagrađujemo tvoju vjernost. Skupljaj bodove i uživaj u gratis nagradama!

Pregledaj lokacije

Pronađi najbliži McDonald's restoran ili McCafé.

Provjeri radno vrijeme

Zanima te do kada poslužujemo doručak, radno vrijeme restorana ili McDeliveryja? Provjeri sve na jednom mjestu!

Pročitaj novosti

Saznaj sve o novim proizvodima i iznenađenjima koje smo pripremili za tebe.

Zaigraj i zabavi se

U aplikaciji pronađi zabavne igre i osvoji super nagrade!