Zašto je naš burger tako sočan, a krumpirići savršeno hrskavi? U bilo kojem McDonald’su, kad poželiš? Znamo da od nas očekuješ kvalitetu i okus na koje se možeš osloniti. Zato smo postavili McDonald’s zlatne standarde. Oni su garancija i obećanje da ćemo ispuniti tvoje očekivanje, a dio su svih naših procesa i načina na koji pripremamo tvoje omiljene zalogaje, od prvog dana.

Naše namirnice

Od polja do stola

McDonald’s zlatni standardi znače da pažljivo biramo dobavljače koji jamče kvalitetu namirnica. Jer, kad je kvaliteta u pitanju, tu ne propuštamo niti jedan korak. Znamo odakle stiže svaka naša namirnica, znamo joj podrijetlo, proizvođača i polje na kojem je uzgojena, a to nam omogućuje HACCP sustav.

VISOKI STANDARDI

100 posto govedina!

Naš odrezak sastoji se od 100 posto goveđeg mesa visoke kvalitete, izrađenog od prednje četvrti i flama, s 20 posto prirodne masnoće. To znači da je meso bez ikakvih umjetnih sastojaka. Prilikom pripreme, pečemo ga na grillu bez dodatne masnoće, s malo soli i papra za dodatni okus. A kad biramo dobavljače, naglasak stavljamo na sljedivost i uzgoj goveda prema najvišim standardima.

Koristimo samo meso prednje četvrti i flama, s 20 % prirodne masnoće i bez ikakvih dodataka.

KRUMPIRIĆI

Savršeno hrskavi

Krumpiriće poslužujemo najkasnije 7 minuta nakon prženja što je naš zlatni standard kojim jamčimo da ih uvijek dobiješ tople i hrskave. Kod pripreme biramo i koristimo sorte koje daju najduže komade. Pržimo ih u mješavini uljane repice i suncokretova ulja i tako ne dolaze u doticaj s mašću ili drugom tvari životinjskog podrijetla kako bi i naši gosti vegetarijanci mogli u njima uživati.

Zlatni standard posluživanja krumpirića gostima unutar 7 minuta nakon prženja

McCAFÉ

Kava koja mijenja sve

Kavu pripremamo uvijek na isti način, i zato je kremasta i ukusna. Svježe je meljemo za svaku šalicu, bez obzira je li to espresso ili kava s mlijekom. Naša kava sadrži pomno odabrana zrna 100 posto arabice uzgojene u “Pojasu zrna”, u Srednjoj Americi i Brazilu, u uvjetima u kojima biljka kave daje najbolji urod. Kvalitetu i održivost u uzgoju potvrđuje certifikat Rainforest Alliance.

100 % odabrana arabica zrna

UVIJEK SVJEŽA

Perfa Jaja

Nema ništa bolje od početka dana uz topli McMuffin po tvom ukusu, za koji biramo svježa jaja slobodnih nesilica iz podnog uzgoja koje dolaze od lokalnog proizvođača; Perfa iz Donje Stubice. Nastojimo ispuniti sva tvoja očekivanja, posebno kada su u pitanju svježe i kvalitetne namirnice. Zato one dolaze od provjerenih dobavljača tako da u svakom zalogaju možeš uživati s potpunim povjerenjem.

Svježina puna okusa

Salata i povrće domaćeg dobavljača

Špinat, mrkvu, cherry rajčice, endiviju, iceberg, lollo rosso, romanu i svježi krastavci začini salatnim preljevom po svom guštu. Pritom uvijek možeš računati na to da od polja domaćeg dobavljača Fragaria do našeg stola dolaze transportom u neprekinutom hladnom lancu pri temperaturi od 1 do 4 °C. Zlatni je to standard kojim brinemo da povrće u omiljenom burgeru ili salati bude svježe i hrskavo.

Sigurnost i kvaliteta

Certifikati

Sigurnost hrane naš je prioritet, a osiguravamo je provodeći HACCAP sustav kontrole i strogo propisane ISO procedure. U cijelom procesu pobrinuli smo se za svaki detalj jer želimo da kod nas pronađeš samo najbolje za sebe i svoje najbliže te da održimo obećanje i kvalitetu koju od nas očekuješ.

Rainforrest Alliance certifikat jamči da kava koju pripremamo za tebe dolazi isključivo sa certificiranih farmi koje ispunjavaju stroge standarde. Svjesni smo da nije stvar samo u kvaliteti namirnica, nego i okusu. Zbog ukusnog zalogaja rado se okupljamo, a McDonald’s zlatni standard omogućuje nam da okupimo goste za svojim stolom i stvaramo zajedničke trenutke pune okusa.

Brinemo o prirodi

Malim koracima do velikih promjena

Od otvorenja prvog restorana sortiramo otpad jer znamo da se malim koracima mogu postići velike promjene. Koristimo ambalažu iz obnovljivih ili certificiranih izvora bez krčenja šuma. Naš drveni pribor može se kompostirati i razgraditi u moru, a čaše, posude za salatu, kartonske vrećice te kutijice i vrećice za pakiranje hrane izrađene su od materijala koji se može potpuno ili djelomično reciklirati.

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se