Obitelj

REZERVIRAJ ROĐENDAN MCDONALD'S HAPPY MEAL APLIKACIJA HAPPY MEAL IGRAČKE

U McDonald’su znamo koliko su važni trenutci koje provodimo s obitelji. I zato smo odlučni da te pri svakom posjetu dočeka ugodna i opuštena atmosfera uz koju svi, od najmanjih do najvećih, mogu uz smijeh i zabavu uživati u svakom zalogaju.

PROSLAVE

Rezerviraj rođendan

Rođendan slavimo samo jednom godišnje, a mi smo dosad organizirali više od 187.000 proslava i znamo kako napraviti zabavu za pamćenje! Pridruži se našoj slavljeničkoj ekipi i proslavi rođendan uz najbolje burgere u gradu!

APLIKACIJA

McDonald's Happy Meal Aplikacija

Vjerujemo u učenje kroz igru. Tako je nastao McDonald's Happy Meal Aplikacija - jedinstven, siguran i u potpunosti besplatan digitalni svijet stvoren da zabavi djecu i njihove obitelji! Za savjet smo upitali i stručnjake za djecu koji su nam pomogli stvoriti internetske igre i sadržaj za obitelj koji neće samo biti zabavni nego će pružati i opipljive obrazovne rezultate.

NOVA KOLEKCIJA

Happy Meal igračke

Znaš onaj osjećaj kad ne možeš dočekati, a kad konačno dočekaš, ne možeš odlučiti? Da preduhitrimo nestrpljivost, otkrit ćemo ti kako izgleda najnoviji Happy Meal program koji će oduševiti tvoje najmilije, a u sklopu kojeg, umjesto igračke, možeš odabrati knjigu autorice Cresside Cowell.

Na ovoj stranici nema onoga što tražiš?

Ako imaš pitanje za nas, uvijek se možeš direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možeš kontaktirati na webu.

Happy Meal aplikacija

Siguran digitalni svijet
stvoren za dječju zabavu.

Preuzmi Happy Meal aplikaciju!
Pronađi sjajne aktivnosti
Pročitaj digitalnu knjigu
Skeniraj osmijeh
Isprobaj digitalne maske
Budi junak, umjetnik ili izumitelj