Obitelj

REZERVIRAJTE ROĐENDAN HAPPY STUDIO HAPPY MEAL IGRAČKE HAPPY MEAL READERS DJEČJA IGRALIŠTA DJEČJE RADIONICE

U McDonald’su znamo koliko su važni trenutci koje provodimo s obitelji. I zato smo odlučni da vas pri svakom posjetu dočeka ugodna i opuštena atmosfera uz koju svi od najmanjih do najvećih mogu uz smijeh i zabavu uživati u svakom zalogaju.

PROSLAVE

Rezervirajte rođendan

Rođendan slavimo samo jednom godišnje, a mi smo dosad organizirali više od 187.000 proslava i znamo kako napraviti zabavu za pamćenje! Pridružite se našoj slavljeničkoj ekipi i proslavite rođendan uz najbolje burgere u gradu!

APLIKACIJA

Happy Studio

Vjerujemo u učenje kroz igru. Tako je nastao Happy Studio - jedinstven, siguran i u potpunosti besplatan digitalni svijet stvoren da zabavi djecu i njihove obitelji! Za savjet smo upitali i stručnjake za djecu koji su nam pomogli stvoriti internetske igre i sadržaj za obitelj koji neće samo biti zabavni nego će pružati i opipljive obrazovne rezultate.

NOVA KOLEKCIJA

Happy Meal igračke

Znate onaj osjećaj kad ne možete dočekati, a kad konačno dočekate, ne možete odlučiti? Da preduhitrimo nestrpljivost, otkrit ćemo vam kako izgleda najnoviji Happy Meal program koji će oduševiti vaše najmilije, a u sklopu kojeg, umjesto igračke, možete odabrati knjigu iz serijala „Pustolovine blizanaca Krošnjar”.

KNJIGA UMJESTO IGRAČKE

Happy Meal Readers

Čitanje knjiga činimo zabavnim djeci i cijeloj obitelji! Od sada možete u ponudi svog Happy Meala odabrati knjigu umjesto igračke. Svaka dva mjeseca pripremiti ćemo vam po dva nova, ekskluzivna naslova iz serijala Avanture blizanaca Krošnjar.

ZABAVA

Dječja igrališta

Naša su igrališta sigurna i posebno prilagođena dječjoj igri. U miru ispijate svoju kavu dok se vaše dijete zabavlja. Mi znamo koliko je dječji osmijeh bitan svakom roditelju i zato smo osigurali mjesto za dječju igru.

ZABAVA

Dječje radionice

Naše su radionice jedinstvena prilika da potaknete kreativnost svog djeteta. Želite li vidjeti kako to izgleda kada se doista odlučimo zabaviti ili saznati gdje i kada nam se možete pridružiti, kliknite na link u nastavku. Pokazat ćemo vam pravi duh zabave.

Niste pronašli što ste tražili na ovoj stranici?

Ako imate pitanje za nas, uvijek se možete direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možete kontaktirati na webu. Možda među pitanjima koja nam često postavljaju roditelji možete pronaći odgovor koji tražite.

Preuzmi kupone

Pregledaj lokacije

Preuzmi aplikaciju

Saznaj o ponudama

Pročitaj novosti