Obitelj

MCDONALD'S HAPPY MEAL APLIKACIJA HAPPY MEAL READERS

U McDonald’su znamo koliko su važni trenutci koje provodimo s obitelji. I zato smo odlučni da vas pri svakom posjetu dočeka ugodna i opuštena atmosfera uz koju svi od najmanjih do najvećih mogu uz smijeh i zabavu uživati u svakom zalogaju.

APLIKACIJA

McDonald's Happy Meal Aplikacija

Vjerujemo u učenje kroz igru. Tako je nastao McDonald's Happy Meal Aplikacija - jedinstven, siguran i u potpunosti besplatan digitalni svijet stvoren da zabavi djecu i njihove obitelji! Za savjet smo upitali i stručnjake za djecu koji su nam pomogli stvoriti internetske igre i sadržaj za obitelj koji neće samo biti zabavni nego će pružati i opipljive obrazovne rezultate.

KNJIGA UMJESTO IGRAČKE

Happy Meal Readers

Čitanje knjiga činimo zabavnim djeci i cijeloj obitelji! Od sada možete u ponudi svog Happy Meala odabrati knjigu umjesto igračke. Svaka dva mjeseca pripremit ćemo vam po dva nova, ekskluzivna naslova autorice Cresside Cowell.

Niste pronašli što ste tražili na ovoj stranici?

Ako imate pitanje za nas, uvijek se možete direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možete kontaktirati na webu. Možda među pitanjima koja nam često postavljaju roditelji možete pronaći odgovor koji tražite.

Preuzmite kupone

Pregledajte lokacije

Preuzmite aplikaciju

Saznajte o ponudama

Pročitajte novosti