Obitelj

HAPPY MEAL IGRAČKE HAPPY STUDIO DJEČJE RADIONICE DJEČJA IGRALIŠTA

U McDonald’su znamo koliko su važni trenutci koje provodimo s obitelji. I zato smo odlučni da vas pri svakom posjetu dočeka ugodna i opuštena atmosfera uz koju svi od najmanjih do najvećih mogu uz smijeh i zabavu uživati u svakom zalogaju.

NOVA KOLEKCIJA!

Happy Meal igračke

Znate onaj osjećaj kad ne možete dočekati, a kad konačno dočekate, ne možete odlučiti? Da preduhitrimo nestrpljivost, otkrit ćemo vam kako izgleda najnoviji program igračaka u Happy Mealu koji će oduševiti vaše najmilije.

APLIKACIJA

Happy Studio

Vjerujemo u učenje kroz igru. Tako je nastao Happy Studio - jedinstven, siguran i u potpunosti besplatan digitalni svijet stvoren da zabavi djecu i njihove obitelji! Za savjet smo upitali i stručnjake za djecu koji su nam pomogli stvoriti internetske igre i sadržaj za obitelj koji neće samo biti zabavni nego će pružati i opipljive obrazovne rezultate.

ZABAVA!

Dječje radionice

Naše su radionice jedinstvena prilika da potaknete kreativnost svog djeteta i pravi odabir kad obiteljske trenutke želite začiniti uz obilje dječjeg smijeha. Želite li vidjeti kako to izgleda kada se doista odlučimo zabaviti ili saznati gdje i kada nam se možete pridružiti, kliknite na link u nastavku. Pokazat ćemo vam pravi duh zabave.

ZABAVA!

Dječja igrališta

Naša su igrališta sigurna i posebno prilagođena dječjoj igri. U miru ispijate svoju kavu dok se vaše dijete zabavlja. Mi znamo koliko je dječji osmijeh bitan svakom roditelju i zato smo osigurali mjesto za dječju igru.

Niste pronašli što ste tražili na ovoj stranici?

Ako imate pitanje za nas, uvijek se možete direktno obratiti našim djelatnicima ili nas možete kontaktirati na webu. Možda među pitanjima koja nam često postavljaju roditelji možete pronaći odgovor koji tražite.

Preuzmi kupone

Pregledaj lokacije

Preuzmi aplikaciju

Saznaj o ponudama

Pročitaj novosti