Počasti se legendarnim Maestro Chili burgerima

15/04/2021

PROMOCIJA

Dok uživamo u proljeću i radosno iščekujemo ljeto, pripremili smo posebne novitete. U tvoj najdraži McDonald's vraćaju se legendarni Maestro burgeri.

Maestro Chili burgeri pripremljeni su s pikantnim čili papričicama iz Fragarije koje ljubiteljima ljutih okusa garantiraju zadovoljstvo.

Red Hot Chili Beef dolazi uz fino kukuruzno pecivo s posipom od paprike koje spaja dva kosana goveđa odreska, a začinjen je hot tomato umakom, dok mu čili papričice daju potrebnu oštrinu. Rukola, jogurt i kiseli krastavci pružaju pak ugodno osvježenje i čine neodoljivu kombinaciju okusa – ljuto, no taman koliko treba!

Tu je i Red Hot Chili Chicken za sve ljubitelje piletine. I ovaj burger pripremljen je od kukuruznog peciva s posipom od paprike u kojem dolaze dva panirana odreska od 100% pilećih prsa, gauda i batavia salata. Pažljivo je začinjen hot tomato umakom te prženim lukom, uz dodatak jogurta koji dolazi kao osvježenje ovom nešto blažem burgeru.  U ponudu opet stiže i nešto nježniji, no jednako uzbudljiv burger - Generous Jack.

Dva goveđa kosana odreska povezuje sa sočnom slaninom i gaudom, te rajčicom, lukom i batavia salatom. Limun umak u pecivu daje burgeru finalni dojam u kojem ćeš uživati kad zagrizeš pecivo posuto sezamom i makom.

Požuri u najbliži McDonald's jer su maestralni burgeri već tu!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se