Maestralni burgeri čekaju te u omiljenom McDonald'su

01/07/2021

RESTORANI

Oni su sočni, eksplozivno dobri, oni su Maestro burgeri. U novoj promociji predstavljamo ti maestralni trio koji osvaja sva nepca!

Već svima poznati, legendarni Generous Jack vraća se u punom sjaju, a za tebe u ponudi dolazi i maestralni Barbecue Ben. Za one koji traže nešto drugačije - tu je osvježavajući i lagani Miss Lemon.

Ako želiš uživati u dva 100 % goveđa kosana odreska, slanini, Gaudi, batavija salati, rajčici, svježem luku i umaku s okusom limuna u pecivu s makom i sezamom, odaberi Generous Jack.

Ako ti se pak jedu dva goveđa kosana odreska uz dodatak pečene slanine, sira Gauda i prženog i svježeg luka s BBQ umakom u prhkom pecivu, za tebe je Barbecue Ben.

Miss Lemon odaberi ako si ljubitelj kombinacije piletine, Gaude i slanine s Batavia salatom, svježim lukom te rajčicom i umakom s osvježavajućim okusom limuna u finom pecivu.

Naša bogata ponuda stvorena je da zadovolji svako nepce. Potraži nas na omiljenim i dobro poznatim lokacijama i uživaj u najslasnijim burgerima u gradu. Dobar tek!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se