Naša hrana

Naše namirnice

Najukusniji zalogaji, prepoznatljivog okusa i kvalitete, uz poseban ugođaj u našim restoranima, dio su svakodnevnog doživljaja čak 40.000 ljudi koji nas dnevno posjete. Vrhunska kvaliteta, standardi i usluga koju pružamo čine nas drugačijima. Dobro došli u McDonald’s!

NAŠE NAMIRNICE

Od polja do stola

Surađujemo isključivo s najboljim dobavljačima koji jamče kvalitetu namirnica, a naš sustav sljedivosti „Od polja do stola“ osigurava da svakoj namirnici, u svakom trenutku, znamo podrijetlo, proizvođača i polje na kojem je uzgojena. Naše namirnice dolaze od provjerenih dobavljača i pritom biramo samo najbolje jer znamo koliko ti je važna kvaliteta.

KRUMPIRIĆI

Savršeno hrskavi krumpirići

Krumpiriće poslužujemo najkasnije 7 minuta nakon prženja, a za savršenu hrskavost pažljivo biramo sorte krumpira i koristimo samo one koje daju najduže komade kao što su Innovator i Russet Burbank, a koje je lako umakati u omiljeni umak. Kako ih pripremamo? Krumpir operemo, ogulimo i pripremimo za prženje u mješavini uljane repice i suncokretova ulja. Ne dolaze u doticaj s mašću ili drugom tvari životinjskog podrijetla kako bi i naši gosti vegetarijanci mogli bezbrižno u njima uživati. Nakon prženja, krumpirići se ocijede od ulja i začine solju, ali isto tako možeš ih zatražiti i bez soli.

ulje prolazi proces redovite dnevne i automatske filtracije, a provjera kvalitete ulja mjeri se na dnevnoj bazi te se shodno tome ulje mijenja

krumpirići dolaze na pladanj gosta najkasnije 7 minuta nakon prženja

Romana

Lollo rosso

Iceberg

Endivia

Frise

DOMAĆE JE DOMAĆE

Domaći dobavljači

Špinat, mrkvu, cherry rajčice, endiviju, iceberg, lollo rosso, romanu i svježi krastavci začini salatnim preljevom po svom guštu. Mi brinemo da uvijek bude svježa, hrskava i hranjiva pa brzo stiže od polja domaćeg dobavljača Fragaria do našeg stola transportom u neprekinutom hladnom lancu pri temperaturi od 1 do 4 °C. Poštujemo domaće partnere. Uz povrće uzgojeno u Fragariji, u našim slasnim burgerima nalazi se i sir iz Dukata, a surađujemo i s Perfom od koje dobavljamo svježa jaja iz podnog uzgoja.

VISOKI STANDARDI

100 posto govedina!

Sočan odrezak u tvom sendviču načinjen je od 100% goveđeg kosanog mesa. Koristi se samo meso prednje četvrti i flam visoke kvalitete, sa 20% prirodne masnoće i bez umjetnih sastojaka. Pečemo ga na grillu bez masnoće pa u sendvič slažemo samo svježe meso kojem na kraju pečenja dodamo sol i papar. Jednostavno, zar ne? Kad biramo s kojim ćemo dobavljačima mesa raditi, važna nam je sljedivost i uzgoj goveda prema najvišim standardima u industriji. Sigurnost hrane u svim fazama postižemo provodeći HACCAP sustav kontrole i prevencije.

koristi se samo meso prednje četvrti i flam visoke kvalitete, sa 20% prirodne masnoće i bez umjetnih sastojaka

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se