Newsletter i aplikacija

Izjava o privatnosti - newsletter i aplikacija

GLOBALNA HRANA d.o.o. prikuplja i obradjuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresa) kako bi Vam dostavljala svoje marketinške poruke (podatke o novim proizvodima i uslugama, promidžbene poruke i slično) putem svog elektroničkog newslettera ili posebnim marketinškim obavijestima putem e-maila ili SMS-a.

U tu svrhu dužni smo ishoditi Vašu privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka, te Vas obavijestiti o slijedećem:

Voditelj obrade: GLOBALNA HRANA d.o.o., Hrvatska, Zagreb, Rudeška cesta 87/a, OIB 97492131626.  Kontakt za ostvarivanje prava :privatnost@hr.mcd.com

Svrha obrade: dostava marketinških obavijesti

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.

Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.

Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.

Ispitanik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na gornje kontak adrese (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole) odnosno neposredno u sustavu aplikacije u kojem ste nam privolu izdali. GLOBALNA HRANA d.o.o. poštuje i prava ispitanika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava ispitanici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva GLOBALNOJ HRANI d i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podatakana kontakt adresu e-pošte privatnost@hr.mcd.com. Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Više informacija o našem postupanju sa osobnim podacima i Vašim pravima možete pronaći u našoj izjavi o privatnosti dostupnoj na slijedećem LINKU.

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se