Pripremi se za raskošan Maestro lipanj!

20/06/2024

RESTORANI

I ovoga puta naša Maestro ponuda zadovoljit će nepca najzahtjevnijih gurmana, a evo i zašto. Noviteti među kojima možeš birati posebni su svaki na svoj način i želimo te s njima upoznati. Za početak, predstavljamo ti Caesar Beef koji je pravi gastronomski užitak. Unutar svježeg peciva s posipom od sezama i maka čeka te cijelo bogatstvo okusa koje je kombinacija dva 100% goveđa kosana odreska, dvije šnite gauda sira, svježeg luka, prženog luka, rukole i svježe rajčice uz dodatak Caesar umaka.

Ako cijeniš burgere s pomakom, onda bi tvoj izbor mogao biti veličanstveni Peppercorn Beef. On se može pohvaliti raskošnim nadjevom koji čine dva 100% goveđa kosana odreska, dvije šnite gauda sira, svježi luk, prženi luk i batavija salata, uz dodatak Peppercorn umaka u pecivu s posipom od sezama i maka. Ako su ti pak omiljeni vege burgeri, onda moraš isprobati naš Caesar Vege. Pripremamo ga s vegetarijanskim popečkom od soje, dvjema šnitama gauda sira, svježim lukom, prženim lukom, batavija salatom i svježom rajčicom uz dodatak Caesar umaka u pecivu s posipom od sezama i maka.

Ne zaboravi da sve burgere iz Maestro promocije možeš naručiti zasebno ili u sklopu McMenua s pićem po izboru, porcijom hrskavih krumpirića ili vrtnom salatom. Zato navrati u McDonald’s i isprobaj ova tri odvažna Maestro noviteta.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se