Otvorili smo McDonald's u Tower Centru Rijeka, a od ponedjeljka kreće i dostava!

14/02/2020

RESTORANI

Otvorili smo treći McDonald's u Rijeci, a ukupno 34. u Hrvatskoj! Potražite nas u sklopu Tower Centra Rijeka i uzmite zasluženi predah od kupnje.

Osim omiljenih Big Maca, hrskavih krumpirića i Happy Meala, zasigurno će vas razveseliti i vijest da ovo otvorenje znači i da dostava stiže u Rijeku!

Od ponedjeljka, 17.2., svoje narudžbe možete napraviti putem Glovo aplikacije. Ponuda je osmišljena u cilju osiguravanja kvalitete proizvoda i brzine usluge. Dostava je moguća unutar zone restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe. Dostava je od ponedjeljka do četvrtka, te nedjeljom i blagdanima dostupna od 11 do 22 sata, a u petak i subotu narudžbe se zaprimaju do 23 sata. Plaćati se može gotovinom i karticama. 

McDonald's u Tower Centru Rijeka uredili smo prema konceptu Experience of the Future te uz klasično naručivanje nudi i ono na samoposlužnim kioscima koji gostima omogućavaju da bez žurbe izaberu omiljenu kombinaciju proizvoda, dok se hrana priprema tek nakon zaprimanja narudžbe. 

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se