Otvorili smo McDonald's u Tower Centru Rijeka, a od ponedjeljka kreće i dostava!

14/02/2020

RESTORANI

Otvorili smo treći McDonald's u Rijeci, a ukupno 34. u Hrvatskoj! Potražite nas u sklopu Tower Centra Rijeka i uzmite zasluženi predah od kupnje.

Osim omiljenih Big Maca, hrskavih krumpirića i Happy Meala, zasigurno će vas razveseliti i vijest da ovo otvorenje znači i da dostava stiže u Rijeku!

Od ponedjeljka, 17.2., svoje narudžbe možete napraviti putem Glovo aplikacije. Ponuda je osmišljena u cilju osiguravanja kvalitete proizvoda i brzine usluge. Dostava je moguća unutar zone restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe. Dostava je od ponedjeljka do četvrtka, te nedjeljom i blagdanima dostupna od 11 do 22 sata, a u petak i subotu narudžbe se zaprimaju do 23 sata. Plaćati se može gotovinom i karticama. 

McDonald's u Tower Centru Rijeka uredili smo prema konceptu Experience of the Future te uz klasično naručivanje nudi i ono na samoposlužnim kioscima koji gostima omogućavaju da bez žurbe izaberu omiljenu kombinaciju proizvoda, dok se hrana priprema tek nakon zaprimanja narudžbe. 

Pročitaj novosti

McDonald’s aplikacija Tvoj razlog za osmijeh!

Preuzmi McDonald’s aplikaciju i registriraj se!

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se