Obilježili smo dugogodišnje prijateljstvo s Klaićevom bolnicom obnovom Poliklinike za dječju oftalmologiju

11/10/2023

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Kako bismo poboljšali uvjete oftalmološkog liječenja mališana, obnovili smo Polikliniku za dječju oftalmologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici čime smo obilježili naše dugogodišnje prijateljstvo.

 Pomogli smo opremiti Polikliniku modernim aparatom za dijagnostiku te urediti čekaonicu i ordinacije radi pružanja što ugodnijeg i preciznijeg oftalmološkog pregleda najmlađim članovima naše zajednice.

 „Sretni smo što možemo mališanima  boravak u Poliklinici učiniti što ugodnijim. Trudimo se da posjete bolnici ne povezuju s nečim negativnim, već što više uživaju tijekom posjeta. McDonald's nastavlja uspješnu suradnju s Klaićevom bolnicom, ali također pomažemo i drugim zdravstvenim institucijama diljem Hrvatske.“

Tijekom 13 godina suradnje s Klaićevom bolnicom, pomogli smo urediti i opremiti Odjel kirurgije glave i vrata te Odjel pedijatrije u kojima se sada nalazi šest McDonald’s soba, a vjerujemo da ćemo i u narednim godinama nastaviti biti potpora bolnici i hrabrim mališanima.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se