Nova Maestro promocija žari i pali!

04/05/2023

PROMOCIJA

Ako si ljubitelj ljutih okusa, vrijeme je da požuriš u McDonald's jer te u novoj Maestro promociji čekaju čak tri nova chili burgera! 🔥

Hot Chili Beef unutar svježeg peciva s chili posipom donosi cijelo bogatstvo okusa! S dva 100 % goveđa kosana odreska, gauda sirom, svježom chili papričicom, rukolom, kiselim krastavcima i uz dodatak umaka na bazi jogurta i umaka od ljutog chilija ovaj će burger oduševiti tvoje nepce! Znaš li da je ovo najpikantniji od svih burgera iz naših promocija jer uz umak od ljuuutog chilija sadrži i svježe papričice?

Chili Chicken kombinira dva panirana 100% pileća filea s gauda sirom i prženim lukom, svježom batavija salatom i rajčicom, a obogaćuje ga i umak na bazi jogurta i onaj od ljutog chilija. Sve se nalazi u svježem pecivu s chili posipom, samo za tvoja osjetila!

Chili Vege burger stvoren je za ljubitelje povrća. Ako ga odabereš, unutar svježeg peciva s chili posipom pronaći ćeš popečak od soje, gauda sir, prženi luk, svježu batavija salatu i rajčicu, a sve će sastojke povezati sočni umak na bazi jogurta i umak od ljutog chilija.

Sve burgere iz nove Maestro promocije možeš naručiti zasebno ili u sklopu McMenua. Kojeg od njih ćeš odabrati za početak?

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se