McDonald's vas vodi u kino na Tajni život ljubimaca 2

21/05/2019

OBITELJ

U suradnji sa CineStarom za vas smo pripremili nagradni natječaj u kojem dijelimo ulaznice za jedan od najočekivanijih dječjih animiranih filmova – Tajni život ljubimaca 2.

Ulaznice možete osvojiti za projekcije koje će se održati 8. lipnja u 16.30 sati u CineStaru Avenue Mall i Arena Imax u Zagrebu, te u CineStaru u Rijeci i u Puli.

Sve što trebate jest zaigrati nagradni natječaj na našoj mobilnoj aplikaciji te odgovoriti na tri pitanja pa savjetujemo da se podsjetite prvog dijela filma kako biste imali veće šanse za dobitak!

Prvih 190 korisnika koji točno odgovore na sva tri nagradna pitanja dobit će po dvije ulaznice za kino. Da biste pristupili natječaju, bit će još potrebno upisati broj računa kojim potvrđujete kupnju Happy Meala u restoranu, a što je uvjet za sudjelovanje u natječaju.

Dobitnicima će potvrda o osvajanju ulaznica pristići na mail, uz pripadajući kod koji ćete zamijeniti za ulaznicu u CineStaru u kojem se projekcija održava. Svoje ulaznice možete podići od četvrtka 6. lipnja na blagajni kina, odnosno najkasnije pola sata prije početka predstave.

Pravila nagradnog natječaja "McDonald's te vodi u kino" možete pročitati ovdje.

Sretno!

 

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se