Zaigrajte za MacCoin

02/08/2018

APLIKACIJA

Od prvog prodanog Big Maca prošlo je točno 50 godina, a kako bismo to proslavili,  McDonald's je predstavio novu svjetsku valutu MacCoin. Nove MacCoin kovanice moći će se skupljati, dijeliti i najvažnije – zamijeniti za besplatan Big Mac u McDonald'sovim restoranima u 50 zemalja koje sudjeluju u proslavi.

Kako biste osvojili MacCoin kovanice, potrebno je svaki dan odgovoriti na dnevno pitanje koje se pojavljuje u aplikaciji. U slučaju da jedan dan propustite pitanje, ne možete se vratiti na njega, stoga pažljivo pratite pitanja. Zaigrajte od 28. kolovoza do 21. rujna i ako još niste, preuzmite aplikaciju za iOS ili Android i osvojite MacCoin kovanice.

„Baš kao i u svijetu, Big Mac i u Hrvatskoj zaslužuje kultni status i jedan je od naših najtraženijih proizvoda. Dosad je prodano više od 28 milijuna Big Mac burgera pa nam je posebno drago što sad imamo priliku počastiti svoje goste burgerom na naš račun i tako zajedno proslaviti prvih 50 godina Big Maca“, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Big Macu je legendarni okus osigurao univerzalnu prepoznatljivost zbog čega je postao dijelom trajnog nasljeđa McDonald'sa. Bez obzira na to u kojem dijelu svijeta odlučite pojesti Big Mac, svugdje će biti napravljen od dva goveđa odreska, posebnog umaka, salate, sira, kiselih krastavaca i luka u pecivu sa sjemenkama sezama.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se