Yu-Gi-Oh!, Hello Kitty i prijatelji udružuju snage u novom Happy Meal izdanju

05/04/2024

OBITELJ

U novom Happy Mealu doznajte što se dogodi kad snage udruže popularni Yu-Gi-Oh!, Hello Kitty i prijatelji. Neka vaši mališani odaberu jednu od 10 neodoljivih plišanih igračaka koje spajaju likove i bića iz ovih uzbudljivih svjetova. Najmlađi se tako u Happy Mealu mogu susresti s My Melody koja je postala Dark Magician Girl, Tuxedosam postaje Obelisk the Tormentor a Kuromi je Slifer the Sky Dragon, Chococato je tu kao The Winged Dragon of Ra, Hello Kitty postaje Dark Magician a tu su i mnogi drugi.

Osim što mogu prikupiti simpatičnu kolekciju plišanih igračaka, vaše mališane nastavak uzbuđenja očekuje i u digitalnom formatu. Skeniranjem QR koda na Happy Meal pakiranju nakratko će postati dio ovog fenomenalnog virtualnog svijeta. Maleni igrači na svom ekranu odabiru jednog od ponuđenih likova koji uz pomoć različitih zabavnih filtera i efekata poprimaju željeni karakter igrača, što im osigurava ulazak u jedan posve novi animirani svijet mašte koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Za sve one koji pak vole čitati knjige, umjesto igračke možete odabrati jednu od knjiga iz serije "I can dream big". Zato ne čekajte niti minute, naručite Happy Meal i pružite svojim mališanima nezaboravno Yu-Gi-Oh!, Hello Kitty i prijatelji iskustvo u kojem upravo oni postaju kreatori.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se