Vege za tebe!

08/04/2022

RESTORANI

Ako tražiš vegetarijansku opciju za sebe ili želiš isprobati nešto novo – svrati u McDonald's!

Nova zvijezda Vege za tebe ponude je naš Pesto Vege burger. U mekanom pecivu sa sezamom i makom nalazi se popečak od soje čiji je slasni okus nadopunjen tvrdim ribanim sirom, svježom rajčicom, rukolom i legendarnim pesto umakom.

Od ovog proljeća i u našoj redovnoj ponudi možeš uživati u vegetarijanskim opcijama i popečku od soje u Caesar salati Vege i McWrapu Vege.

Kombinaciji cherry rajčica, tvrdog ribanog sira i mješavini zelene salate, romane, julienne mrkve, crvenog radiča te endivije, koje za našu Caesar salatu Vege stižu s polja domaćeg dobavljača Fragarije, dodali smo sojin popečak. Jedino što ti trebaš je izabrati pravi umak i uživati.

A kad poželiš tortilju, nema boljeg izbora od novog McWrapa Vege. Hrskava kristal salata i rukola, svježa rajčica, ribani sir i dva umaka u spoju s popečkom od soje pravo su otkriće.

Ako poželiš uživati u šalici mirisne i ukusne kave, onda obavezno svrati u McCafé, gdje te čeka kremasta kava s pripravkom od soje 100 % biljnog podrijetla bez laktoze i glutena.

 

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se