Veći i moderniji, McDonald's Varaždin ponovno je otvorio svoja vrata

17/11/2021

RESTORANI

Hrskavi pommes frites, slasni burgeri s kvalitetnim i svježim sastojcima ili McNuggets koji su neizostavni dio svakog druženja danas su ponovno dostupni Varaždincima koji žele uživati u modernom, lijepo uređenom restoranu. Tako je, McDonald's Varaždin je nakon preuređenja ponovno otvorio vrata svojim gostima!

Osim proširenog prostora restorana, modernog dizajna interijera i sasvim nove zimske terase, varaždinski McDonald's unaprijedili smo i novim načinom pripreme hrane. Od sada naši djelatnici tvoje omiljeno jelo počinju pripremati tek nakon što naručiš, što znači će tvoji omiljeni zalogaji biti još sočniji. Tvoje iskustvo će promijeniti i moderni samoposlužni kiosci. Uz klasično naručivanje na blagajni, sada i na bilo kojem od čak osam samoposlužnih kioska možeš naručiti svoje omiljeno jelo, uzeti lokator s brojem pomoću kojeg ćemo pronaći tvoj stol, sjesti i uživati dok mi pripremamo tvoju narudžbu. Ne zaboravi prilikom svake narudžbe skenirati svoju digitalnu karticu lojalnosti u McDonald's aplikaciji i skupljati bodove koje ćeš kasnije zamijeniti za besplatne proizvode.

Zvuči dobro? Posjeti nas na istoj lokaciji kao i do sada, u Ulici Stanka Vraza i probaj nešto novo. Staro mjesto, ali novi, moderniji i prostraniji prostor. Samo najbolje za naše Varaždince!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se