Uljepšajte si zimske dane uz omiljeni Big Tasty u novom izdanju i Royal burgere!

24/01/2020

RESTORANI

Ove zime omiljeni Big Tasty predstavljamo u novim izdanjima. Za sve ljubitelje slanine pripremili smo Big Tasty Bacon i Double Big Tasty Bacon – slažemo ih uz jedan ili dva sočna odreska od 100% goveđeg mesa, s dodatkom hrskave slanine i svježe salate i luka koje neodoljivi Big Tasty umak spaja u savršen zalogaj.

Big Tasty Chicken stiže pak s dva pohana 100% pileća filea, dvije šnite ementalera, uz hrskavu slaninu i svježu zelenu salatu i rajčicu.   

Ove brugere savršeno će nadopuniti Chili Cheese Nuggets – mali hrskavi zalogaji otopljenog sira i chili zelenih papričica.

Još jedna odlična vijest -  u McDonald's su se vratili omiljeni Royal burgeri, što je izvrstan razlog da društvo povedeš na  druženje!

Klasičnu Royal kombinaciju s dvije šnite cheddar sira i sočnim 100% goveđim odreskom, svježim lukom i kiselim krastavcima te kombinacijom ketchupa i senfa ove zime predstavljamo i u Double Royal varijanti s dva odreska.

Tu je i Royal BLT koji će vam se svidjeti jer dolazi uz dodatak hrskave slanine, zelene salate i rajčice te sandwich umak.  

To se zove užitak kojem je teško odoljeti. 

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se