Učionica na otvorenom za karlovačke školarce

30/08/2017

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Učionica na otvorenom, nakon Zagreba, Siska, Šibenika, Pule i Varaždina, dočekat će i školarce u Karlovcu. Dio je to novog kreativnog koncepta nastave realiziranog u sklopu četvrtog izdanja McDonald’sovog društveno odgovornog projekta „Za naš ljepši kvart“ koji je osmišljen da najmlađim članovima zajednice pruži mogućnost učenja u zanimljivom, poticajnom i zdravom okruženju.

„Kvalitetno obrazovanje temelj je svakog kvalitetnog društva. Naše najmlađe sugrađane treba od malih nogu učiti o važnosti očuvanja okoliša i pokazati im da je najljepše učenje upravo u prirodi. Posebno smo ponosni na ovaj projekt i veselimo se vidjeti karlovačku učionicu na otvorenom ispunjenu dječjim smijehom.“, izjavio je direktor McDonald’s Hrvatska Pavel Pavliček te dodao kako McDonald’s Hrvatska već četvrtu godinu zaredom surađuje s gradom Karlovcem unutar projekta „Za naš ljepši kvart“.

Projekt „Za naš ljepši kvart“ tijekom prve tri godine okupio je brojne građane u 11 gradova diljem Hrvatske gdje su oni često glasali za realizaciju projekata namijenjenih upravo najmlađim stanovnicima gradova. Na temelju toga uvida, odabran je koncept četvrtog izdanja projekta.

Ove godine, sveukupno 13 učionica na otvorenom izgradit će se u 11 hrvatskih gradova, pri čemu su lokacije učionice odabrane u suradnji s lokalnim vlastima i na temelju glasova građana.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se