U suradnji s Krašem McDonald’s kreirao ljetnu poslasticu: McFlurry Kraš Napolitanke

30/07/2015

RESTORANI

Najnovija ljetna poslastica, McFlurry Kraš Napolitanke sladoled, rezultat je suradnje popularnog svjetskog i domaćeg brenda – McDonald’sa i Kraša, a u prodaji će biti od 3. kolovoza.

„Ponosni smo na najnoviju suradnju s tvrtkom Kraš. Naime, upravo je Kraš jedan od lokalnih brendova s kojim vidimo pozitivne mogućnosti rasta i zajedničkog napredovanja. Kraš sa svojim dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji visokokvalitetnih i originalnih konditorskih proizvoda svakako može doprinijeti našoj ponudi. Naposljetku, upravo je odabir Kraš Napolitanki za najnoviji McFlurry još jedan element koji će naš brend dodatno približiti brojnim vjernim gostima u Hrvatskoj gdje su Kraš Napolitanke jedna od omiljenih slastica mnogih generacija.“, objašnjava Pavliček. A najnovija će suradnja McDonald’sovim obožavateljima zasigurno nametnuti i sljedeće pitanje – hoće li biti još Kraševih proizvoda u McFlurryju?

„McDonald’s bi svakako volio nastaviti suradnju s Krašem u sklopu koje bismo naše goste voljeli razveseliti još nekim slatkim iznenađenjima iz Kraševe i McDonald’sove radionice. No, uživajmo najprije u McFlurryju sa slasnim Kraš Napolitankama.“, poručio je Pavel Pavliček, a njegovo zadovoljstvo dijele i u Krašu.

„Kraš kontinuirano ulaže u razvoj svog poslovanja kroz obogaćivanje ponude i ispunjavanje želja i potreba naših vjernih kupaca. Zadovoljstvo kupaca naš je cilj i kako bismo osvojili nove kupce s okusima Kraša odlučili smo se povezati s jakim brendom poput McDonald’sa koji je uspješan na svjetskoj, ali i lokalnoj razini, dugi niz godina. Nudeći Kraš Napolitanke u McFlurry sladoledu želimo vjernim kupcima ponuditi poznat i omiljen proizvod kroz novi način konzumacije, ali i osvojiti neke nove ljubitelje ove odlične kombinacije sladoleda i vafla. Ovakvim poslovnim aktivnostima cilj nam je kroz sinergiju dva jaka brenda dodatno jačati desetljećima stvarane poznatost i snagu brenda.“, izjavio je predsjednik Uprave Kraša d.d., Damir Bulić, komentirajući suradnju dva velika brenda.

„Vizija razvoja Kraša uvijek je bila u stvaranju kvalitete koja će trajati dugi niz godina. Pošto su Kraš Napolitanke tijekom dugogodišnjeg prisustva u domovima mnogih obitelji u zemlji i iznozemstvu dokazale svoju kvalitetu, odlučili smo ih ponuditi i na nov način kako bismo našim kupcima osigurali Napolitanke u odličnom McFlurry sladoledu. Ovo ljeto je na raspolaganju gostima McDonald’sa, zahvaljujući našoj zajedničkoj suradnji, McFlurry Kraš Napolitanke sladoled koji će zasigurno pronaći svoje ljubitelje.“, ističe Damir Bulić.

Samo najfinije mlijeko za kremasto osvježenje

McFlurry sladoledi poznati su po svojoj iznimo kremastoj teksturi, a osim što ih krasi neodoljiv okus, u svakom trenutku možete biti sigurni i u njihovu kvalitetu. Naime, za izradu ovog sladoleda koristi se mlijeko krava s austrijskih pašnjaka, koje zatim ulazi u proces proizvodnje i obrađuje se unutar 24 sata od trenutka mužnje. Uz popularni McFlurry, McDonald’sovu platformu osvježavajućih deserata upotpunjuju i McSundae sladoledi, shakeovi, cool pita te kombinacija kave i sladoleda – cool kava.

Najbolja kombinacija vafla i ukusnih krema – Kraš Napolitanka!

Napolitanke su već dugi niz godina najpoznatiji Krašev proizvod iz ponude vafl proizvoda. Dio su Kraševe tradicije obilježene kvalitetom i zadovoljstvom brojnih obitelji kojima je ovaj proizvod uvijek na stolu. Razlog zašto ih svi vole je u odličnoj kombinaciji prhkih vafl listova i raznovrsnih ukusnih krema. Mnogima omiljene Kraš Napolitanke postale su sinonim za cijelu kategoriju vafl proizvoda. Tijekom godina uz standardne klasične okuse, ponuda Napolitanki se redovito obogaćivala novim okusima i praktičnim pakiranjima kako bi kupci imali veći izbor svojih omiljenih Kraš Napolitanki.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se