U McWrapu ili zasebno, kozice su novi ljetni hit!

04/08/2022

PROMOCIJA

McDonald's promocije uvijek su razlog za veselje! Ako ih s nestrpljenjem iščekuješ, a ljubitelj si morskih delicija, požuri u najbliži McDonald's jer te tamo čeka široka ponuda hrskavih proizvoda s kozicama!

Ako se odlučiš za McWrap s kozicama, u tortilji ćeš pronaći hrskave panirane kozice sa svježom salatom, rukolom, kockicama prženog kruha te s „Chef's“ umakom od majoneze s okusom limuna. McWrap s kozicama možeš naručiti i u McMenu ili McMenu small kombinaciji. Ako odabereš McMenu, uz McWrap s kozicama uživat ćeš i u velikim krumpirićima i piću od 0,5 l po izboru. Ako se pak odlučiš za McMenu small, srednji krumpirići i piće od 0,4 l po izboru su tvoji.

Osim McWrapa s kozicama, kozice možeš naručiti i zasebno, u količini od 5 komada! U tom slučaju one  dolaze u kombinaciji s cocktail umakom na bazi rajčice i jogurta. I ovu deliciju možeš naručiti unutar McMenu ili McMenu small opcije, a ako se odlučiš za to, cocktail umak koji ide uz njih odmah je uračunat u cijenu.

Što čekaš? Kreni prema nama ili iskoristi McDelivery opciju! Pri tome imaj na umu da ponuda proizvoda s kozicama nije dostupna tijekom doručka i noćnog menija.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se