Tako vruće, tako fresh!

03/08/2023

PROMOCIJA

Ima li što bolje od svježe pripremljenog burgera? Ako se slažeš da takvo što ne postoji, već danas požuri u McDonald's jer ćeš u svom omiljenom restoranu pronaći novu ponudu slasnih proizvoda.

Generous Jack odaberi ako voliš kombinaciju okusa dva 100 % goveđa kosana odreska, gauda sira, slanine, svježe rajčice, luka i batavija salate, uz dodatak umaka od majoneze s okusom limuna. Sve sastojke pažljivo slažemo u pecivo s posipom od sezama i maka, samo za tebe!

Tu je i Lemon Chicken burger koji donosi dva panirana 100 % pileća filea u kombinaciji s gauda sirom i slaninom, svježom batavija salatom, rajčicom i lukom. Sve sastojke smo unutar finog peciva povezali umakom od majoneze s okusom limuna.

Lemon Vege je tu za tebe ako uživaš u vege okusima. S popečkom od soje,  gauda sirom, svježom batavija salatom, rajčicom i lukom, uz dodatak umaka od majoneze s okusom limuna, Lemon Vege je tu da zadovolji tvoj apetit, naravno, sa svim sastojcima u finom pecivu.

Osim Generous Jack, Lemon Chicken i Lemon Vege burgera, u ponudi i dalje možeš pronaći i Hot Chili Beef burger - od sada u pecivu s posipom od sezama i maka.

Kao i uvijek, uz McDonald's možeš računati na uvijek svježe zalogaje koje pažljivo pripremamo tek nakon tvoje narudžbe. Tako vruće, tako fresh!

 

Vidimo se uskoro! 😊

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se