Slatke vijesti za ljubitelje McCafé slastica

23/11/2020

RESTORANI

Imamo slatke vijesti za sve ljubitelje McCaféa. Omiljenim Pumpkin spice kavama; Pumpkin spice Caffe Latte i Pumpkin spice Macchiato, u zimskom se periodu pridružuje Topla čokolada s okusom maline. Savršen napitak za zagrijavanje osjetila.

Ponuda je trenutno dostupna u sklopu McWalk usluge samo na lokacijama: Jurišićeva Zagreb, Arena Centar Zagreb, Mall of Split, Joker Centar Split i Supernova Zadar.

Našu smo ponudu proširili i novim slasticama u različitim okusima pa dođite isprobati sočnu čokoladnu tortu s komadićima crnog ribiza. Bogata čokolada i osvježavajuće voće začinit će obiteljski ručak ili vas razveseliti uz našu pažljivo pripremljenu McCafé kavu, bez obzira započinjete li njome jutro ili završavate naporan radni dan.

Pripremili smo još iznenađenja. Hrskava bijela torta spaja biskvit od lješnjaka s vrhnjem s okusom vanilije i čipsom od čokolade uz glazuru od bijele čokolade. Kardinal šnita razveselit će vas kad poželite uživati u kombinaciji kreme od tučenog vrhnja i punjenja od ribiza, a novost je u ponudi i Cookie Makadamia; keks s komadićima bijele čokolade i makadamija oraščića.  Samo jedan zalogaj probudit će osjetila.

Sve slastice idealno se kombiniraju uz naše McCafé kave koje se pripremaju ručno prema jedinstvenoj recepturi, od uvijek svježeg mljevenog zrna 100% arabica kave što doprinosi punijem okusu i kremastoj strukturi.  

Počastite se, zaslužili ste!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se