Sigurnost na prvom mjestu! Ulažemo veliki trud u čistoću i sigurnost naših restorana

28/02/2020

RESTORANI

Sigurnost u McDonald’su smatramo temeljem našeg poslovanja. Naša je odgovornost svakodnevno gostima servirati sigurnu hranu u sigurnom okruženju te sigurno radno okruženje za naše djelatnike.

Osnovni uvjet da bi se u McDonald’su posluživala sigurna hrana je pranje ruku sapunom i dezinficijensom jer pomaže u sprječavanju prenošenja potencijalno štetnih uzročnika, dok sigurnost hrane pratimo kroz čitav lanac opskrbe.

Što to točno uključuje?

• Osigurane su zaštitne maske i rukavice za djelatnike

• Uređaje za kartično plaćanje, kase i druge ekrane minimalno svakih 30 minuta čistimo sredstvom za pranje i dezinfekciju - kemijskim sredstvima u spreju visoke učinkovitosti i minimalno potrebnim kontaktnim vremenom za djelovanje

• Uveli smo i češće pranje ruku za djelatnike - najmanje svakih 30 minuta, sapunom i dezinficijensom

• Pojačano je i čišćenje, pranje i dezinfekcija svih radnih površina i pribora kojim se priprema hrana te drugih površina u restoranu

• Krenuli smo s dodatnom kompletnom dezinfekcijom pojedinih restorana od strane specijalizirane kompanije

• Svim djelatnicima, pri dolasku na posao, mjerimo temperaturu digitalnim beskontaktnim toplomjerima. U slučaju povišene temperature, djelatnike ćemo udaljiti s radnog mjesta te ih uputiti da se jave svom liječniku. 

• Pojačali smo nadzor zdravstvenog stanja zaposlenika dok je kroz HACCP sustav implementirana „Politika zdravstvenog stanja zaposlenika“ koja djelatnike obvezuje da se u slučaju zdravstvenih sumnji jave poslodavcu. U slučaju sumnje ili dokaza o postojanju zdravstvenih smetnji, dotičnim zaposlenicima zabranjuje se ulaz u prostore restorana.

Vjerujemo da su ove mjere dovoljno učinkovite da osiguraju uvjete u kojima i dalje možete bezbrižno uživati u narudžbi iz McDonald'sa.

 

Sljedeća vijest

Preuzmi kupone

Pregledaj lokacije

Preuzmi aplikaciju

Saznaj o ponudama

Pročitaj novosti