Samoposlužni kiosci i prvi McCafé za ljubitelje McDonald’sa u Osijeku

11/12/2017

RESTORANI

McDonald’sov restoran u osječkoj Drinskoj ulici opet je otvorio svoja vrata. Restoran je preuređen prema Made For You konceptu koji gostima donosi niz novosti – moderan način naručivanja preko tri dvostrana samoposlužna kioska, pripremu hrane s kojom se kreće tek nakon potvrde narudžbe, kako bi proizvodi gostu stigli još svježiji, te McCafé. Interijer restorana je uređen po dizajnu Wood&Stone, ima 113 sjedećih mjesta u restoranu i 148 sjedećih mjesta na terasi.

McCafé nadopunjuje uobičajenu McDonald’sovu ponudu bogatim izborom gurmanskih kava – od McEspressa ili crne kave do cappuccina, kave s mlijekom ili drugih toplih napitaka i omiljeno je mjesto susreta obiteljima i prijateljima za „kavu i kolač“ te od sada u njemu mogu po prvi put uživati i Osječani. Bogata ponuda slastica, između ostalog, uključuje i novost u ponudi – brownie kolač s malinom koji je pripremljen bez glutena.

Samoposlužni kiosci gostima nude mogućnost da sami naprave narudžbu i odmah plate karticom na kiosku. U slučaju da žele platiti gotovinom, nakon narudžbe na kiosku, plaćanje obavljaju na blagajni. Na kiosku je moguće i skenirati kupone s popustom koji su dostupni na McDonald’sovoj mobilnoj aplikaciji. Nakon plaćanja gost dobiva svoj broj narudžbe i na monitoru prati status svoje narudžbe. Kada su proizvodi pripremljeni, preuzima ih na pultu za preuzimanje narudžbi.

Gosti koji vole „klasično“ naručivanje i dalje mogu narudžbu i plaćanje obaviti na pultu za naručivanje. Nakon plaćanja, na isti način prate pripremu svoje narudžbe i preuzimaju proizvode na pultu za preuzimanje.

Naravno, bez obzira na način naručivanja i plaćanja, svi gosti koji koriste McDonald’s aplikaciju redovito preko nje mogu koristiti kupone i ostvariti povoljniju kupovinu svojih omiljenih proizvoda. Osim toga, aplikacija nudi najnovije informacije o aktualnim promocijama, novoj ponudi, novim restoranima, mogućnosti zaposlenja, a sadrži i lokator restorana – vrlo koristan alat za potrebe modernog gosta.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se