Robotiranje, programiranje, kreiranje – dovedite klince na STEM radionice u McDonald's

26/03/2019

OBITELJ

Ne znate kamo za vikend? Zašto ne biste spojili ugodno i korisno. Dovedite klince u McDonald's na STEM radionicu!

Mjesta za prvu radionicu u Avenue Mallu 6. travnja (10 do 11.30 sati) su popunjena, dok su prijave za radionicu u Splitu Poljička te Šibeniku otvorene.

Raspored održavanje radionica je sljedeći:

McDonald's Split Poljička - 27. travnja, 10-­11:30h
McDonald's Šibenik - 27. travnja, 14-­15:30h

Radionice su namijenjene i onim nešto manjim klincima, u dobi od šest godina, ali i onim starijima, u dobi od 12 godina, a zajedničko im je da žele naučiti STEM vještine neophodne za 21. stoljeće:

· rješavanje problema,

· kritičko razmišljanje,

· kreativnost

Program radionice odvija se u dva dijela. Naučit ćemo ih osnovama kodiranja uz pomoć flomastera, papira i to uz male Ozobot robote, a bez informatičke opreme. Djeca će naučiti kako različitom kombinacijom boja mogu upravljati robotićem i rješavati zadatke.

U drugom dijelu radionice polaznici će uz pomoć slamki  i konektora sastavljati oblike i građevine koje će nakon radionice ponijeti kući kako bi tamo mogli vježbati novo stečene vještine.

Sve ih očekuje i poklon - Happy Meal.

Kako se prijaviti?

Prijave se zaprimaju putem McDonald's aplikacije koju možete skinuti na sljedećim linkovima: Android iOS.

Potrebno je kupiti Happy Meal i broj računa upisati u prijavnicu koja je dostupna na McDonald's aplikaciji. Jednom prijavom možete prijaviti jedno dijete. Požurite jer je broj mjesta ograničen na 15 djece, a moguće je zaprimiti 30 prijava.

Ukoliko netko od prvih 15 ne može doći na radionicu, zovu se sljedeći s popisa. Prijavljene koji ipak ne uspiju dobiti mjesto na radionici, očekuje poklon iznenađenja.

 

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se