Proljeće u McDonald'su donosi novu Maestro promociju

18/04/2024

RESTORANI

Gurmani, pripremite se jer za vas imamo izvanrednu vijest – stigla je nova Maestro promocija koja donosi tri sočna burger klasika.

Crispy Bacon Beef unutar svježeg peciva s posipom od sezama i maka donosi cijelo bogatstvo okusa. S dva 100 posto goveđa kosana odreska, dvije šnite gauda sira, slaninom, svježe pečenim lukom, prženim lukom, uz dodatak Smoky Bacon umaka zaigrat će tvoje nepce. U proljetnoj Maestro promociji čeka te i uvijek jednako darežljiv Generous Jack koji čine dva 100 posto goveđa kosana odreska, gauda sir, slanina, svježe rajčice, luk i batavija salata, uz dodatak umaka od majoneze s okusom limuna u pecivu s posipom od sezama i maka. Ako si pak za verziju burgera s popečkom od soje, tvoj favorit zasigurno će biti ukusni Lemon Vege. Kombinacija koja će te u ovom slučaju razoružati, uz spomenuti popečak, uključuje i gauda sir, svježu batavija salatu, rajčice, luk i osvježavajući dodatak umaka od majoneze s okusom limuna.

Sve burgere iz proljetne Maestro promocije možeš naručiti zasebno ili u sklopu McMenua s pićem po izboru, porcijom hrskavih krumpirića ili vrtnom salatom. Zato navrati u McDonald’s i isprobaj maestralno orkestriranu kombinaciju okusa koja te neće razočarati.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se