Proljeće u McCaféu ima okus karamele!

24/04/2023

KAVA

Ako u zraku osjetiš miris karamele, slijedi ga jer će te dovesti do najbližeg McCaféa! Od danas kod nas možeš pronaći tople Café Latte i Latte Macchiato kave s okusom karamele, a u ponudu smo uvrstili i Ledenu kavu s okusom karamele, kako bismo dozvali ljeto koje tako željno iščekujemo.

Café Latte i Latte Macchiato pripremamo pomoću espressa, mlijeka i mliječne pjene, uz dodatak sirupa s okusom karamele. Sastojci su isti, no razlikuju se po načinu pripreme. Latte Macchiato inače pažljivo slažemo u tri sloja, a sada smo dodali i četvrti - sirup s okusom karamele. Za razliku od Latte Macchiata, Café Latte donosi pomiješanu fuziju okusa! Prvu od njih naruči u small, regular i grande veličini, dok drugu možeš naručiti u regular i grande veličini.

Ako pak više uživaš u ledenim kavama, pobrinuli smo se i za tebe! Kombinacijom napitka od kave, kockica leda i sirupa s okusom karamele, nova ledena kava će te ujedno oduševiti, zasladiti i rashladiti. Potraži ju u svim restoranima, u small i grande veličini.

Koju god odabereš, nećeš pogriješiti! Pripremamo ih od 100 % Arabica kave, a možeš ih naručiti u beskofeinskoj verziji. Njami!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se