Ponosni partner poslodavac svojim djelatnicima

06/02/2020

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Zaposlenici su ključ našega uspjeha, zato se kontinuirano trudimo učiniti njihov rad u McDonald'su što ugodnijim. Radno vrijeme je fleksibilno, satnica je stimulativna, a djelatnicima pružamo i mogućnosti edukacije i napredovanja.

Naš trud i ulaganje u djelatnike ponovno je prepoznat i, drugu godinu zaredom, nagrađen certifikatom Poslodavac Partner konzultantske kuće SELECTIO. Ponosni smo jer smo u ovogodišnjem procesu certifikacije, u odnosu na prošlogodišnji, ostvarili još bolje rezultate u području usavršavanja i razvoja zaposlenika.

- Ovo je priznanje još jedna potvrda da naši djelatnici uz McDonald's mogu ostvariti svoje potencijale - bez obzira jeste li majka koja traži radno mjesto na kojem će lako uskladiti obveze s privatnim životom, želite steći prva radna iskustva ili ste student koji želi „podebljati“ mjesečni budžet, a da vam pritom posao ne ometa učenje i završetak studija,  rekao je Mario Jušić, voditelj ljudskih resursa u McDonald'su koji je primio certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

- Ponosni smo jer certifikat potvrđuje i da svi djelatnici koji žele učiti, napredovati i ostvariti karijeru u McDonald'su prepoznaju partnera uz kojeg to mogu i ostvariti,  istaknuo je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska. 

Osim odnosa prema zaposlenicima, certifikacijski tim pohvalio je i trud koji ulažemo u društveno odgovorno poslovanje. Pomogli smo urediti odjel pedijatrije u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu, kako bi djeci i njihovim roditeljima učinili boravak u bolnici što ugodnijim. Surađujemo i s centrom za rehabilitaciju Silver, a pomogli smo urediti i dječje odjele bolnica u Karlovcu, Rijeci i Osijeku.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se