Ponosan smo Poslodavac Partner petu godinu zaredom

24/02/2023

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Naši djelatnici najveća su naša vrijednost zbog čega kontinuirano ulažemo u njihovo zadovoljstvo, edukaciju i napredovanje. To je prepoznala i konzultantska kuća SELECTIO koja nas je petu godinu zaredom nagradila certifikatom Poslodavac Partner. Ponosni smo na ovo veliko priznanje te nam je motivacija da, kao i do sada, nastavimo njegovati odnos sa svim djelatnicima, njih više od 3000.

Certifikacijski tim pohvalio je naše ulaganje u djelatnike te osluškivanje njihovih potreba. Tako smo prošle godine uveli razne novčane i nenovčane benefite te za oko 10 % povećali plaću svim djelatnicima, koji svakodnevno u restoranima poslužuju više od 50 tisuća gostiju. Trenutno prosječna neto plaća za početnu poziciju u restoranu iznosi 930 eura (7000 kuna). Osim korekcije plaća, redovito nagrađujemo izvanredna postignuća naših djelatnika, a svim djelatnicima nudimo fleksibilno radno vrijeme kako bi uz profesionalni imali i što ispunjeniji privatni život.

Kontinuirano ulaganje u zaposlenike ulaganje je u samu kompaniju, ali i širu zajednicu. To je ono što je oduvijek činilo razliku, a posebno danas, u ovako definiranim uvjetima poslovanja, kazao je Mario Jušić, voditelj ljudskih resursa.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se