Ponosan smo Poslodavac Partner, četvrti put zaredom

28/02/2022

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Zadovoljstvo naših djelatnika izuzetno nam je bitno zbog čega kontinuirano ulažemo u njihovu sigurnosti i budućnosti. Želja za učenjem, brzo usvajanje procedura i proaktivnost vrijednosti su koje cijenimo i nagrađujemo edukacijama, stimulativnim satnicama i napredovanjem. Svatko tko pokaže ambiciju i želju za napredovanjem to može i ostvariti bez obzira na prethodno obrazovanje i iskustvo.

 Naš kontinuirani rad u području odnosa s djelatnicima i ove je godine nagrađen certifikatom Poslodavac Partner konzultantske kuće SELECTIO. Ponosni smo što je struka prepoznala naše kontinuirano ulaganje u djelatnike, a posebice naš sustav praćenja razvoja i nagrađivanja djelatnika.

- Drago nam je da smo i ove godine prepoznati kao Poslodavac Partner. Cilj nam je biti pouzdan poslodavac u kojemu djelatnici vide partnera s kojim mogu ostvariti svoj potencijal. Ovaj nam je certifikat podsjetnik na sve dobro što radimo u sektoru ljudskih resursa, ali i poticaj za dodatno poboljšanje – izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

Certifikacijski tim pohvalio je našu brigu za zaposlenike koji su doživjeli stresne situacije. Tako smo prošle godine isplatili novčanu pomoć našim djelatnicima s oštećenim nekretninama na područjima pogođenima potresom te smo osigurali psihološku pomoć djelatnicima koji su svjedočili stresnim situacijama na radnom mjestu.

 - Ovaj certifikat potvrda nam je kako smo na dobrom putu te da slušamo potrebe naših djelatnika. Svakom djelatniku želimo osigurati ugodno i poticajno radno okruženje u kojem će se cijeniti njegov trud i rad, a time i nagraditi, kazao je Mario Jušić, voditelj ljudskih resursa.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se