Početak uspješnog dana uz Luciju i Anu Zaninović u McDonald'su

24/02/2020

RESTORANI

Najuspješniji dani započinju toplim i ukusnim doručkom s kvalitetnim i lokalnim sastojcima. Najbolje to znaju Lucija i Ana Zaninović koje su sportski dani u treningu i na terenu naučili kako je doručak najvažniji obrok u danu. 

- Dok smo se bavile sportom, posvećivale smo puno vremena pripremi doručka. Sada su stvari malo drugačije, jutra su nam postala užurbana i fokus je prešao na djecu koju moramo pripremiti za vrtić, kažu Lucija i Ana, dodajući:

- I dalje nam je važno da dan započnemo zdravim i kvalitetnim doručkom koji je napravljen od domaćih namirnica pa nam jutra često spašava obližnji McDonald's koji ima doručak baš po našoj mjeri.

Kod narudžbe za njih nema puno dvojbe.

- Obje jako volimo dan započeti uz jaja na sve načine. Mislim da je to jedina namirnica koja se uvijek nađe na našem meniju, voljele smo ih pojesti dok smo se bavile sportom i sada jer nas dugo drže sitima i ima toliko različitih mogućnosti pripreme da ti ne mogu dosaditi. Zato smo u McDonald'su godinama vjerne McMuffinu sa slaninom i jajima, kaže Lucija.

Muffin pripremljen od toplog peciva koje je premazano maslacem s dva komada pečene slanine uz jaje i krišku topljenog Cheddar sira ne može proći bez šalice omiljene kave.  Prvu kavu u danu Lucija i Ana popiju kod kuće, još prije nego se djeca probude, a po drugu svrate u McDonald's.

- Kod kave u McDonald'su volimo što je uvijek svježe mljevena i 100% arabica, kaže Ana koja svoj Café Late, fini espresso s više mlijeka i uz dodatak mliječne pjene, ispija dugo i u njemu uživa polako, dok Lucija svoje jutro prepričava uz kavu s mlijekom i veseli se ljetu kad dan može rashladiti cool kavom.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se