Petra Nižetić i Marijana Batinić kažnjavale Zagrepčane žutim kartonima

28/07/2015

RESTORANI

„Nažalost, dobili ste žuti karton!“, rečenica je koju su poznate voditeljice Petra Nižetić i Marijana Batinić u četvrtak u središtu Zagreba izgovarale brojnim prolaznicima. Simpatične su voditeljice nakratko uskočile u nogometne vode te, u sudačkoj opremi i sa zviždaljkom u ruci, kažnjavale građane koji su im priznali da nisu doručkovali. A kazni je bilo poprilično puno, što i ne čudi, s obzirom da je nedavno istraživanje Hendala pokazalo kako gotovo polovica Hrvata preskače doručak.

Subotnje sportsko „suđenje“ u središtu Zagreba dio je najnovije McDonald’sove kampanje koja promovira važnost doručka pa su tako „neodgovorni“ građani u sklopu žutog kartona dobivali i kupon za doručak u McDonald’su. A ovom su akcijom Petra Nižetić i Marijana Batinić ujedno najavile i „Doručak za pobjednike“ u sklopu kojega će poznati hrvatski sportaši, u subotu, 30. svibnja od 9.30 do 10.30 sati, u McDonald’su u Jurišićevoj ulici častiti Zagrepčane slasnim doručkom – McMuffinom sa slaninom i jajima te finom i kremastom kavom.

Istoga dana u istom terminu, svoje će goste ovim slasnim doručkom častiti i ostali McDonald’sovi restorani diljem Hrvatske. Zvijezda McDonald’sovog jutarnjeg čašćenja bit će slasni McMuffin, jedan od omiljenih doručaka u McDonald’s restoranima diljem svijeta, inspiriran poznatim engleskim doručkom.

McDonald’s svim ovim akcijama želi potaknuti građane da barem nakratko razmisle o tome koliko često doručkuju te pokazati kako i doručak „s nogu“ može biti hranjiv i ukusan kao što su to omlet sa šunkom, Snack Wrap sa slaninom i jajima, McMuesli i slasni McMuffin sa sirom i jajima koji se nalaze u McDonald’sovoj ponudi za doručak.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se