Otvorili smo prvi McDonald's na autocesti A1

20/06/2020

RESTORANI

Svratite u McDonald's Vukova Gorica -   na putu prema moru ili kad se vraćate s godišnjeg 

Odlazak na more za većinu nas podrazumijeva usputno stajanje za kavu i obrok s nogu. Rituali su to koje godinama njegujemo, a odsad predah možete napraviti u novo-otvorenom McDonald'su Vukova Gorica, u sklopu INA odmorišta. McDonald'sa Vukova Gorica 35. je McDonald's restoran u Hrvatskoj i prvi na autocesti A 1 Zagreb - Split.

Za razbuđivanje u bilo koje doba dana i odmoran nastavak putovanja, u čitavom restoranu poslužujemo McCafé kavu, svježe mljevenu 100% arabicu.

 Neodoljive burgere i krumpiriće te kremastu kavu možete naručiti sigurno i samostalno na samoposlužnim kioscima u moderno uređenom prostoru s prostranom terasom. Poslužujemo i doručak, a radno je vrijeme McDonald'sa Vukova Gorica od 6 ujutro do ponoći i otvoren je svaki dan.

 - Ovo nam je otvorenje iznimno značajno jer se događa usprkos svim izazovima uslijed krize koju je izazvao COVID - 19. Vjerujem da će naš prvi McDonald's na autocesti postati omiljeno mjesto za predah i domaćim i stranim turistima, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska, dodajući kako će fokus i dalje biti na sigurnosti i zaštiti zdravlja gostiju i zaposlenika.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se