Otvorili smo drugi McDonald's u Puli - dođite isprobati McDrive!

19/12/2019

RESTORANI

Kombinacija slasnog burgera i krumpirića s ketchupom, pita osvježena sladoledom i svježe mljevena kava samo su dio ponude zbog koje se uvijek rado vraćate u McDonald's, a odsad u njima u Puli možete uživati i u našem novo-otvorenom restoranu uz Pula City Mall.

Drugi McDonald's u Pulu donosi niz noviteta, a vjerujemo da će većinu vas najviše razveseliti McDrive. Naručite hamburger, dopunite ga krumpirićima i omiljenim umakom i uživajte u svojoj najdražoj kombinaciji gdje god i kad god poželite. 

Mjesto susreta zasigurno će postati i naš McCafé kutak sa svježe mljevenom, 100% arabica kavom i primamljivim izborom slastica.

Novootvoreni McDonald's 33. je po redu u Hrvatskoj, a privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Experience of the Future koji vam omogućava da hranu naručite na samoposlužnim kioscima.

Uzmite vremena za izbor, a mi ćemo hranu početi pripremati tek nakon vaše narudžbe. Na našim kioscima možete iskoristiti i kupone naše mobilne aplikacije. Novost je i usluga posluživanja za stolom koju svakako vrijedi isprobati kad imate veću narudžbu ili ste u posjetu s djecom.

Pobrinuli smo se i za uređenje prostora koji privlači atraktivnim dizajnom, a vjerujemo da će terasa s toboganom postati neizbježno mjesto stvaranja novih uspomena tijekom toplijih sunčanih dana.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se