Od sada slasne McDonald's proizvode pronađi i u Koprivnici!

08/07/2022

RESTORANI

Otvorili smo svoja vrata i u Koprivnici! Radnička cesta 5, adresa je koju ćeš od sada posjećivati kada se zaželiš sočnih burgera, hrskavih krumpirića i slatkih zalogaja koji idu uz najbolju (i svježe mljevenu) McCafé kavu u gradu.

Sve to i mnogo više možeš naručiti u restoranu, na samposlužnim kioscima ili blagajni, iz svojeg automobila na McDrive liniji ili pak iz vlastitog doma, od 13. srpnja putem Glova ili Wolta.

Osim već spomenutih, još je nekoliko razloga zbog kojih se isplati posjetiti naš novi McDonald's.  U novom, ugodnom interijeru McDonald'sa koji jednostavno moraš posjetiti pronaći ćeš i McCafé kutak u kojem se kriju samo najbolje slastice i kave. Za tebe i ekipu smo osigurali i čak dvije prostrane terase.

Restoran je opremljen samoposlužnim kioscima na kojima možeš provjeriti našu cjelokupnu ponudu, a zatim omiljene proizvode brzo i lako naručiti. Ako još nisi, vrijeme je da skineš našu aplikaciju jer ćeš uz nju jednostavno i uz osmijeh koristiti bodove lojalnosti. Prije naplate samo skeniraj svoju digitalnu karticu lojalnosti i skupljaj bodove koje ćeš kasnije zamijeniti za omiljene proizvode. A kad pomisliš da bolje ne može, pogledaš van i ugledaš tobogan za naše najmlađe goste! 🤩 U McDonald'su mislimo na sve.

Novo omiljeno mjesto u gradu posjeti svakoga dana i blagdanom od 7 sati ujutro do ponoći. McDrive linija za tebe je otvorena od ponedjeljka do četvrtka te nedjeljom i blagdanom od 7 sati ujutro do ponoći, a petkom i subotom radi produženo, do tri sata poslije ponoći. Kad god poželiš uzeti trenutak za sebe, mi smo u susjedstvu, na Radničkoj cesti 5. 😊 Vidimo se!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se