Novi McDonald's, a ista usluga, isti dobar osjećaj i nezamjenjivo ukusni zalogaji

09/12/2021

RESTORANI

Dragi naši gosti! Ako dosad već niste primijetili, svi McDonald's restorani od ove godine imaju moderno ruho. Renoviranjem McDonald'sa u Arena Centru u Zagrebu i obnovom McDonald'sa u Varaždinu zaključili smo velik projekt preuređenja restorana koji je započeo postavljanjem samosposlužnih kioska za naručivanje u Avenue Mallu.

Bilo je to u prosincu 2015. godine kad su prvi među vama svoju narudžbu napravili na kiosku.

Praktično, pregledno i jednostavno naručivanje brzo je postalo omiljeno, a osim te novosti, i narudžbe smo počeli pripremati tek nakon što odaberete omiljeni burger. Što znači da je hrana još svježije pripremljena! 

Premda se  puno toga  otad promijenilo, kao kad smo 2018. uveli i posluživanje za stolom, vjerujemo da su neke stvari ostale iste.

To je onaj poseban osjećaj kad se počastite Big Macom nakon napornog dana, kad podijelite pitu sa sladoledom s prijateljicom nakon škole, kad umočite krumpiriće  u omiljeni umak, ili jednostavno svratite na omiljenu kavu.

Bez obzira koji od naših 38 McDonald's restorana posjetite, znate da će vas u svakom dočekati ista usluga, isti dobar osjećaj i nezamjenjivo ukusni zalogaji.

Koji je vaš omiljeni McDonald's?

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se