Novi Crispy Bacon burgeri – hrskavi, a tako sočni

01/02/2023

PROMOCIJA

Pravi ljubitelji slasnih zalogaja znaju da u McDonald's ponudi svakog mjeseca mogu pronaći nove, Maestralne razloge za osmijeh i avanturu! Tako ove veljače tvoje uzbudljive priče mogu imati okus McDonald's Crispy burgera i legendarnih uvijenih krumpirića!

Neodoljivi Crispy Bacon burgeri u beef i chicken izdanju( s govedinom ili piletinom) oborit će te s nogu, a za sve ljubitelje Vege za tebe ponude, tu je i Crispy Vege burger. Maestralna ponuda ne bi bila potpuna bez dodataka koje možeš jesti zasebno ili kao prilog.  Zato smo ovoga mjeseca u ponudu vratili hrskave, savršeno začinjene, zlatno žute - uvijene krumpiriće! Krumpirići se pripremaju u mješavini ulja od uljane repice i suncokretova ulja, odvojeno od masti ili drugih namirnica životinjskog podrijetla pa i naši gosti vegetarijanci mogu bezbrižno uživati u njima! 

Crispy Bacon Beef očarat će te kombinacijom dva 100% goveđa kosana odreska u mekanom pecivu sa sezamom i makom, gauda sirom, hrskavom pečenom slaninom, pečenim svježim i prženim lukom te Smoky Bacon umakom koji cijeli sendvič pretvara u neodoljiv gastronomski užitak. Ako više voliš piletinu, tu je Crispy Bacon Chicken s dva hrskava panirana 100 % pileća filea, Smoky Bacon umakom, gauda sirom, batavia salatom i pečenom slaninom u finom pecivu s makom i sezamom.

Ako si fan Vege za tebe ponude, kušaj Crispy Vege burger koji pripremamo pomoću popečka od soje, uz dodatak gauda sira, pečenog svježeg  luka, svježe batavia salate i još malo – prženog luka. Sve dopunimo Smokey Bacon umakom i pažljivo složimo u svježe pecivo s makom i sezamom. Slasni burgeri stvoreni su za kombiniranje s legendarnim uvijenim krumpirićima!

 Prije nego što hitrim korakom kreneš u novu McDonald's avanturu, sjeti se da su proizvodi iz promocije dostupni u našim restoranima diljem Hrvatske od 10:30 sati pa sve do ponoći. Vidimo se!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se