Neobično društvo Andree Andrassy iznenadilo brojne Zagrepčane

25/10/2016

SPORT

Andrea Andrassy nedavno se u središtu Zagreba pojavila s društvom koje nikako nije moglo proći nezapaženo. Andreino društvo činili su pospanac u pidžami i papučama koji se u polusnu obraćao Zagrepčanima, nabrijana joggerica koja je odlučila zamijeniti nasip trčanjem po centru grada, žena koju su vukla njezina tri razigrana psa i navodno važan hrvatski poslovnjak koji ih je smrtno ozbiljan slijedio pregledavajući mailove na mobitelu.
Neobično je društvo tijekom svog obilaska zaustavljalo prolaznike kojima su pritom uručeni i kartončići.

Ubrzo se saznalo o kakvim je kartončićima riječ. Svjetski poznati lanac za posluživanje hrane, McDonald’s, okupio je međusobno nespojive tipove ljudi koji su svojom neobičnom pojavom promovirali doručak u McDonald’su, a koji će u gradovima diljem Hrvatske zadovoljiti potrebe najrazličitijih tipova ljudi.

Doručak za sve jutarnje tipove

Bilo da ste ujutro pospanac ili već od najranijih sati krećete s brzim ritmom, bilo da volite laganiji doručak poput Snack Wrapa ili su vam draže konkretnije varijante poput novog Bagela sa slaninom i jajima – McDonald’s nudi jutarnje obroke za baš sve jutarnje tipove. Čeka vas i slasni McMuffin sa slaninom i jajima te omlet sa šunkom, a sve to upotpunjeno ukusnom kavom – dobar doručak u McDonald’su je zajamčen. U to su se uvjerili i brojni prolaznici koje je neobična gomilica ljudi, predvođena Andreom Andrassy, počastila kuponom za doručak u McDonald’su. A gdje su završili Andrea Andrassy i njezina četiri prijatelja? Prolaznici kažu da su posljednji put viđeni u McDonald’su kako se svađaju tko će pojesti posljednji komadić slasnog McMuffina.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se