Mocha, karamela ili ledena – odaberi svoju omiljenu kavu iz nove McCafé ponude

02/07/2024

KAVA

Za sve naše kavoljupce koji vole eksperimentirati, imamo, ne jednu, ne dvije, nego osam novih kava u ponudi. Bilo da tražiš osvježenje ili nešto kremasto, u novoj ponudi sigurno ćeš pronaći svog favorita.

Isprobaj regular ili grande Signature Caramel Latte, koja spaja 100% arabica kavu s mlijekom i karamela sirupom, uz dodatak šlaga na vrhu. Istu kombinaciju okusa pronaći ćeš i u ledenoj verziji Iced Signature Caramel Latte (regular i grande) koja donosi osvježenje u vrućim ljetnim danima. Za potpuni kremasti užitak tu je Caramel Frappé (regular), napitak od kave sa šlagom, s karamela sirupom i preljevom, uz dodatak vanilije, mlijeka i usitnjenog leda.

Ako karamela ipak nije tvoj prvi odabir, ne propusti isprobati Mocha Latte, topli napitak od kave s mlijekom u kombinaciji s čokoladnim preljevom i šlagom ili Iced Mocha Latte, hladni napitak od kave s mlijekom u kombinaciji s čokoladnim preljevom, šlagom i kockicama leda. Oba napitka dostupna su u regular i grande verziji, dok je novi Mocha Frappé dostupan samo kao regular. Ova kombinacija kave sa šlagom, čokoladnim sirupom i preljevom uz dodatak vanilije, mlijeka i usitnjenog leda stvorena je za opuštanje i uživanje s prijateljima nakon radnog dana.

Ali to nije sve! Već dobro poznatoj Ledenoj kavi, koja je dostupna u small i grande verziji, dodali smo Iced Café Latte, hladni napitak od kave, mlijeka, s kockicama leda i dodatkom šlaga te Iced Americano, hladni napitak od kave s kockicama leda. Iced Cafe Latte dostupan je kao regular i grande, dok je Iced Americano dostupan u small i regular verziji.

Sve nove kave u McCafé kutku možeš prilagoditi svojem ukusu - naruči ih, uz nadoplatu, bez kofeina ili s napitkom od zobi uz nadoplatu ili a može i oboje, beskofeinska s napitkom od zobi.

Odaberi svoju novu omiljenu kavu i započni dan s nečim novim! ☕️

P.S. S novim kavama odlično se slaže i novi hrskavi Croissant s punjenjem od pistacije - Croissant pistachio možeš naručiti samo u McCafé kutku.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se