Miris kave širi se iz novog McCaféa u centru Zagreba

02/02/2017

RESTORANI

Mirisi najfinije kave zavladat će zagrebačkom Jurišićevom ulicom, u kojoj je otvoren popularni McCafé. Jedno od omiljenih mjesta za predah dio je najstarijeg McDonald’sovog restorana u Hrvatskoj, koji je otvoren prije 21 godinu. Ovaj restoran u srcu metropole tijekom godina stekao je kultni status, ne samo kao mjesto puno uspomena s rođendana, izlazaka i druženja, već i kao neizostavni dio vizure centra grada.

Funkcionirajući kao dio zajednice već dugi niz godina, McDonald’s je prepoznao koliko je ritual druženja uz šalicu fine kave nezaobilazan dio životnoga stila u Hrvatskoj, stoga je u sklopu unaprjeđenja postojeće mreže restorane proširio i ponudu poznatog restorana u centru Zagreba. Tako posjetitelji restorana od sada mogu uživati u 100% svježoj arabici najviše kvalitete koja se priprema s posebnom pažnjom. Kava se doprema od isključivo provjerenih dobavljača koji posluju u skladu s načelima održivog razvoja te posjeduju certifikat Rainforest Alliance. Široka ponuda pobrinut će se da svatko nađe kavu baš po svome ukusu, od klasične kave s mlijekom pa do kava za one sa zahtjevnijim nepcem, kao što je Latte Macchiato.

McCafé u Jurišićevoj predstavljat će nadopunu McDonald’sove uobičajene ponude, a osim kave, gosti će ondje uživati i u ostalim toplim napitcima poput tople čokolade s malinom, ali i raznim slasticama i frapeima.

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se