McDonald’s uvodi dostavu

02/07/2019

RESTORANI

Za početak, naručiti možete iz McDonald'sa Pothodnik i to putem Glovo aplikacije!

McDonald's u Hrvatskoj uvodi novu uslugu – dostavu. Narudžbe se zaprimaju putem aplikacije Glovo, a omiljene burgere i krumpiriće možete naručiti iz McDonald'sa Pothodnik. Ubrzo će narudžbe biti moguće i iz McDonald'sa Vrapče i  McDonald'sa Kvaternikov trg koji će dostavom pokriti veći dio Zagreba.

- Sigurni smo da će dostava razveseliti velik broj naših gostiju koji su s nestrpljenjem ispitivali kad ćemo im omogućiti da naručuju iz McDonald'sa. Već dvije i pol godine intenzivno radimo na  ovom projektu i iznimno nam je drago što smo uspjeli pronaći partnera koji može pružiti uslugu na onoj razini koju naši gosti očekuju, kaže Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

Unutar Glovo aplikacije u ponudi restorana „otvoren“ je McDonald's s izbornikom u kojem su navedeni proizvodi dostupni za narudžbu. Dostava je moguća unutar zone restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe. 20 minuta cilj je kojem McDonald's teži, u suradnji s partnerom, te vjerujemo da ćemo brzo doći do njega.

Dostava je moguća svaki dan od 11 do 23 sata, nema minimalnog iznosa narudžbe, a plaćati se može i gotovinom i karticama.


Kako glasi vaša prva narudžba?

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se