Peto izdanje McDonald'sovog projekta „Za naš ljepši kvart“ najviše će razveseliti školarce

14/12/2018

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

13 učionica na otvorenom u 11 hrvatskih gradova, uređena dječja igrališta, opremanje dječjih vrtića i sportskih klubova, zlatno sponzorstvo Zoološkog vrta u Osijeku, omogućavanje provedbe programa tjelesne i zdravstvene kulture za učenike s poteškoćama u razvoju…

To su samo neki od preko 30 projekata kojima je McDonald's u protekle četiri godine uljepšao život zajednice u kojoj posluje kroz projekt  „Za naš ljepši kvart“.

- Iznimno smo ponosni na projekt „Za naš ljepši kvart“  iz kojeg se rodilo toliko lijepih projekata od koje su najviše koristi imali oni kojima želimo zahvaliti na vjernosti – lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo. Projekt smo pokrenuli 2014. godine i otad surađujemo s gradskim vlastima, civilnim i sportskim udrugama i pojedincima kako bismo razvili projekte koji će poboljšati život zajednice, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska i najavio novi projekt koji će najviše razveseliti školarce.

Naime, nakon što je McDonald's lani najmlađim članovima društva omogućio učenje u prirodi u učionicama na otvorenom, za peto izdanje projekta „Za naš ljepši kvart“ planira nagraditi školarce omogućavajući im da se još više povežu s prirodom. Više detalja bit će objavljeno u siječnju kada će i krenuti natječaj za sve osnovne škole u Hrvatskoj.

- Jako nam je bitno pokazati da poštujemo zajednicu i zato dio dobiti vraćamo zajednici kroz ovakve društveno korisne projekte. Posljednje četiri godine u suradnji s lokalnim vlastima pronalazimo najbolje moguće načine kako da kroz projekte koji uljepšavaju život građanima još jednom zahvalimo na vjernosti i prijateljstvu koje od njih dobivamo,  a to ćemo raditi i dalje, kaže P. Pavliček.

Društveno odgovorno poslovanje za McDonald's, naime, nije samo projekt ili program. Odgovorno poslovanje jednostavno je način na koji McDonald's posluje. Na toj ideji izrastao je projekt  „Za naš ljepši kvart“.

Dakle, s veseljem krećemo u novi projekt, budite i dalje uz nas jer više detalja donosimo u siječnju!

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se