McDonald's ponosni dobitnik certifikata Poslodavac Partner

29/01/2019

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Fleksibilno radno vrijeme, stimulativna satnica i prilika da napredujete na temelju svog zalaganja samo su dio benefita koje kao poslodavac pružamo svojim djelatnicima, a da su to izvrsne prilike potvrđuje i certifikat Poslodavac Partner kojim je McDonald's nagrađen.

U McDonald'su na temelju svog zalaganja svaki zaposlenik ima priliku napredovati od ulaznih pozicija do Uprave, a zaposlenici se dodatno motiviraju i većom satnicom na osnovi zalaganja, kao i sudjelovanjem u izboru za zaposlenika tjedna ili mjeseca. Edukacije i treninzi očekuju sve djelatnike, a ulažemo  i u vještine upravljanja menadžmenta jer  menadžment stvara radno okruženje te motivira tim.

Mario Jušić, voditelj odjela ljudskih resursa, primio je Certifikat Poslodavac Partner od Tanje Prekodravac, Direktorice organizacijskog dizajna i razvoja tvrtke SELECTIO.

Stalo nam je to toga da nas ljudi percipiraju kao stabilnog poslodavca koji dopušta da si složite raspored kako želite, educirate se i napredujete. McDonald's je mjesto na kojem se može stvoriti karijera i gdje postoji puno prilika za napredovanje, a istovremeno omogućavamo ugodnu radnu atmosferu i fleksibilno radno vrijeme za privatni život. Iznimno smo ponosni na to i zato nam je posebno drago što je CEP certifikat potvrdio da smo na dobrom putu“, istaknuo je Mario Jušić, voditelj odjela ljudskih resursa.

 „U McDonald'su ljude vidimo kao ključni dio kompanije. Vjerujemo kako ulaganje u kvalitetno osoblje i razinu usluge koju pružaju naši djelatnici čini razliku koja je značajna za zadržavanje gostiju i kreiranje vjernosti.“, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

Želite se pridružiti našem timu? Pogledajte otvorene pozicije - https://mcdonalds.hr/posao/prijavi-se-za-posao/

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se