Mark Jacob na finale ispratio sugrađanina Luku Modrića

01/06/2018

SPORT

Ove je godine, u borbi za prvo mjesto Svjetskog prvenstva u nogometu u Moskvi, na teren istrčao šestogodišnji Mark Jacob Marcikić iz Zadra koji je za ruku držao našeg kapetana Luku Modrića.

Mark Jacob dobio je posebnu priliku prisustvovati finalnoj utakmici na kojoj se baš Hrvatska s Francuskom borila za naslov svjetskog nogometnog prvaka. Da gušt izlaska na teren bude još veći, Mark Jacob pratio je svog sugrađanina koji je po završetku utakmice proglašen najboljim igračem svijeta te osvojio Zlatnu loptu.

„Jako sam sretan što je baš Hrvatska igrala finalnu utakmicu i što sam za ruku držao svog najdražeg igrača, Luku Modrića. Drago mi je da je i moj tata mogao biti sa mnom i što smo zajedno navijali za naše nogometaše. To mi je najdraži dan u životu“, rekao je Mark Jacob nakon povratka iz Rusije.

Zadatak malih kreativaca bio je napisati stihove navijačke pjesmice na temu – „Kako se navija za najdraži tim na FIFA Svjetskom prvenstvu 2018“

Pobjedničku navijačku pjesmu u sklopu nagradnog natječaja proglasio je tročlani žiri u sastavu: Dario Šimić, legendarni hrvatski nogometaš, Marko Lasić Nered, autor najpopularnijih navijačkih pjesama, i Korana Serdarević, nagrađivana književnica i profesorica hrvatskog jezika.

Pobjednički navijački stihovi s kojima je Mark Jacob osvojio prvu nagradu nagradnog natječaja „Kako se navija za najdraži tim na FIFA Svjetskom prvenstvu 2018“:

Kol’ko vičem sve me boli

Iz sveg glasa svoje volim

Kad su gore,  kad su pali

Samo nek’ su srce dali

Drži,  ne daj,  zabij gol

Na terenu budi svoj

Mi Hrvati baš smo mali

Al’ smo svakom papra dal

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se