Ledeni ljetni hitovi: U McCafé stiže Cold Brew kava u tri različite varijante

06/07/2020

RESTORANI

Cold Brew kava, dobivena hladnom ekstrakcijom 100% Arabice, novi je ledeni ljetni hit koji već danas možete potražiti u omiljenom McCaféu.

Savršeno rashlađen i osvježavajući napitak dolazi u tri različite varijante - ako želite uživati u punom okusu Arabice, izaberite Cold Brew koji poslužujemo s ledom, dok je za one koji inače biraju kavu s mlijekom pravi izbor Cold Brew Latte u kojem puni okus Arabice nadopunjuje hladno mlijeko uz osvježavajuće kockice leda.

Za sve one koji vole eksperimentirati s okusima i isprobavati nove stvari,  pripremili smo Cold Brew Lemonade – napitak punog okusa Arabice, limuna i tropske marakuje. Uz gaziranu vodu i osvježavajuće kockice leda, sigurni smo kako će upravo Cold Brew Lemonade postati vaš omiljeni ljetni spas od visokih temperatura.

Odlično će vas rashladiti i naša Ledena kava pistacio pripremljena od espressa, hladnog mlijeka, sirupa okusa pistacio s kockicama leda, a koja je dostupna u small i grande varijanti u svim našim restoranima.  Za ljubitelje klasika u stalnoj je ponudi i Ledena kava, pripremljena od espressa, hladnog mlijeka i kockica leda - prava poslastica osvježenja.

Počastite se i rashladite vruće ljetne dane uz kavu baš po vašem ukusu, vidimo se! 

Pročitaj novosti

Pročitaj novosti
Saznaj o ponudama
Naruči, skupljaj, uživaj
Preuzmi kupone
Pogledaj lokacije
Zaigraj i zabavi se